Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Téged zavar ha a hozzánemértő...

Téged zavar ha a hozzánemértő gúnyosan "lenagymagyaroz"?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 17:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
76%

18:50

Te lettél így leírva a példaképem! Egy ember, aki szereti a hazáját, de normálisan.

2010. aug. 29. 18:59
 22/41 anonim ***** válasza:
90%

Üdv mindenki!

Sajnos csak egy buta tanulatlan, "fasiszta", jobbikos vagyok, de megpróbálok kicsikarni valamit az elcsökevényesedett agyamból, ami a Horthy-korszakban konzerválódott....

Szerintem, bár én csak buta "közhelyekkel" tudok dobálózni, de magyarnak lenni azt jelenti, hogy szíveddel és elméddel magyarnak vallod magad, származástól vagy vallástól függetlenül. Tiszteled a többi magyar embert és ápolod a nyelvedet. Nem szégyeníted le, nem járatod le a hazádat.A Himnuszunk és a Szózatunk, címerünk, a zászlóink, koronánk mind-mind szimbólumok, amelyek egyszerre jelentik a múltat, jelenünket és jövőnket! A múltból tanulunk, a jelenben cselekszünk, hogy jövőnk szebb lehessen. De ugyebár buta tanulatlan vagyok, mert jobbikosok vagyunk....

A "hozzá nem értő" szerintem az aki, valójában nagyon is érti miről van szó, de szeret arc nélkül interneten keresztül leszólni mindenkit, ilyenkor okosnak hiszi magát, mert sikerült leírnia, hogy a kérdező 'biztosan jobbikos'-mert ez nem általánosítás.

Nem Petőfi a "nagymagyar"- olyan nem létezik, hogy valaki magyarabb más meg kevésbé..olyan van, hogy nem vagy igen.

"Saten válasza:

Engem még sohasem magyaroztak le.

Ahmed Yusuf Bahala."

Tesó, ha magyarnak tartod magad, akkor én most lemagyarozlak :) Ennyi. Nem bőrszíntől vagy vallástól függ, hanem attól, hogy akarod-e az ország, a nemzet, a családod ha van, illetve a saját boldogulásodat, egyszerre? Persze én csak egy buta jobbikos vagyok, ugyebár, Damon Hill mindjárt ír egy nagyon okos beszólást is erre....

2010. aug. 29. 20:53
 23/41 anonim ***** válasza:
71%

20:53

Egy jobbikos nem automatikusan lesz "nagymagyar". Te se vagy az, teljesen normális ember vagy. A fanatikusokról van itt szó.

2010. aug. 29. 20:56
 24/41 anonim ***** válasza:
57%

20:56

1. Köszönöm.

2. Akkor miért támadják itt elég sokan az adott pártot? Pedig fogadok, hogy a legtöbben bele sem olvastak a programjukba :/

2010. aug. 29. 21:03
 25/41 anonim ***** válasza:
78%
20:53 amit leírtál, az teljesen egészséges hazaszeretet. Nem ettől "válik" valaki "nagymagyarrá".
2010. aug. 29. 21:04
 26/41 anonim ***** válasza:
67%

"Akkor miért támadják itt elég sokan az adott pártot? Pedig fogadok, hogy a legtöbben bele sem olvastak a programjukba :/"

Nem tőlem kérdezted, és ez a kérdés sem a Jobbikról szól, de leírom a saját álláspontomat. Ez a párt a "hazaszeretetet" nem úgy értelmezi, ahogyan magad is leírtad feljebb a magad szemszögéből, hanem olyan módon, hogy azzal másokat becsmérel és sérteget. És olyan stílusban, amely egy civilizált ember számára elfogadhatatlan. A programjuk a teljes képnek csak egy része. Én nemcsak a 88 oldalas dokumentumukat olvastam el, de tisztában vagyok az elmúlt 4-5 évben tett nyilatkozataikkal, megnyilvánulásaikkal is, és mindezek alapján alkotok (alkottam) róluk véleményt.

Néhány példa:

- Toroczkai, Hegedűs, Zagyva, Morvai zsidóellenes, illetve királyságpárti kijelentései

- a Jobbik közeli média (Barikád, Kuruc) témái, hangneme

- Vona Gábor szövegei arról, hogy porig rombolnák a nekik nem tetsző médiát, és az iráni diktátor testőrségét hívnák be megfigyelőnek

- a magyar gárda, a nyíltan nyilas nemzeti őrsereggel együtt való menetelések, a budai várban a skinheadekkel való közös demonstráció

A fentiek köszönőviszonyban sincsenek a hazaszeretettel és talán elnézed nekem, kulturált magyar polgárnak, ha efféle politikai csoportokkal még véletlenül sem szimpatizálok.

2010. aug. 29. 21:22
 27/41 anonim ***** válasza:
60%
Igen zavar. Pláne mikor belemagyarázza a dologba, hogy én csak azért válaszolom azt, amit, mert húú, de nagymagyarvagybiztos... Közben pedig értelmezni luxus.
2010. aug. 29. 22:28
 28/41 anonim ***** válasza:
74%

"Én nemcsak a 88 oldalas dokumentumukat olvastam el"

Komolyan 88 oldal. VAlakinek beugrik valami a 88-rol?

2010. aug. 29. 23:40
 29/41 anonim ***** válasza:
67%

"VAlakinek beugrik valami a 88-rol?"

Naná. Persze ők kézzel-lábbal magyarázzák, hogy csak véletlen egybeesés, meg ők aztán nem. Aztán egy-egy óvatlan pillanatban csak-csak kilóg a szvasztika a szájuk sarkán.

2010. aug. 29. 23:47
 30/41 anonim ***** válasza:
47%
nem zavar! hozzá nem értő? o.O A magyarságtudatomhoz hozzá kell érteni?
2010. aug. 31. 01:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!