Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Téged zavar ha a hozzánemértő...

Téged zavar ha a hozzánemértő gúnyosan "lenagymagyaroz"?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 17:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem válaszolsz arra,hogy az említettekre miért lehet büszke a magyarság! Aki ismeri őket,az miért hazaáruló? Inkább te vagy az,ha még ennyit sem tudsz!
2010. aug. 29. 18:01
 12/41 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus jobbikos hozzáállás kedves kérdező, aki nem velünk, az ellenünk.Mindenki hülye, cionista aki bírálni meri hőn szeretett pártotokat. Amúgy te szavaztál már??a hszekből ítélve 16-17 lehetsz
2010. aug. 29. 18:01
 13/41 anonim ***** válasza:
86%

Ha beleszólhatok a kérdező elleni hadjáratba:

"Miért nem válaszolsz arra,hogy az említettekre miért lehet büszke a magyarság! Aki ismeri őket,az miért hazaáruló? Inkább te vagy az,ha még ennyit sem tudsz!"

Volna értelme? Az internet előtt ül, fél perc rákeresni. Nem mondom, hogy nem tudja, de ezt innen te sem fogod megtudni.

Egyébként meg az a probléma, hogy manapság mindenki tudni véli, hogy mi az hogy magyar, de valahogy mindenki fogalmazásmódjában van valami kis hiba. 55%-osá például alapjaiban rossz.

2010. aug. 29. 18:13
 14/41 anonim ***** válasza:
51%

18:13

Alapjaiban miben rossz?

Akkor válaszold meg nekem azt, hogy mi az élet értelme? Amíg ezt nekem nem tudod megválaszolni, ne állítsd azt hogy igazad van a gondolkodásom alapvetően rossz.

Mellesleg igen, igazam van. Az ember találta ki, mint a vallást is, ebben is hisznek, feltétel nélkül. Mond el mi a különbség? A magyarság megfogható? Isten megfogható? Ezek csak fogalmak, az emberek találták ki, eredetileg nincsenek, csak így definiáltuk.

Amúgy a fanatizmus már konkrétan idegesítő, és nem akarok egy "nemzeti érzelmű" országban élni.

2010. aug. 29. 18:20
 15/41 bumbi02 ***** válasza:
70%

ahogy olvasom ezen az oldalon, sok hazaáruló van itt

erről beszéltem.. vkivel nemegyezik véleményed puff neki hazaáruló..

2010. aug. 29. 18:36
 16/41 anonim ***** válasza:
40%

Etnikum alatt történelmileg kialakult, az összetartozás tudatával, valamint közös nyelvvel, kultúrával és hagyományokkal rendelkező népességet értünk.

Tehát:

TÖRTÉNELMILEG KIALAKULT

ÖSSZETARTOZÁS TUDAT

KÖZÖS NYELV

KÖZÖS KULTÚRA

KÖZÖS HAGYOMÁNYOK

Tehát NEM ELÉG Magyarországon születni, és a magyarság nem hat karakter a személyi igazolványon, és nem megfoghatatlan. Ahogy nem lesz szlovák egy felvidéki magyar sem, vagy román egy erdélyi. A magyarság ennél több. Bárki kijelentheti magáról, hogy én mától magyar vagyok, ettől még nem lesz az.

Szóval a te fogalmad róla alapjaiban hibás.

2010. aug. 29. 18:44
 17/41 anonim ***** válasza:
67%

"ahogy olvasom ezen az oldalon, sok hazaáruló van itt

úgyhogy "csitu van!""

aki nem nagymagyar, az kussoljon?

tehát már van magyar és felsőbbrendű nagymagyar?

2010. aug. 29. 18:47
 18/41 bumbi02 ***** válasza:
76%

Bárki kijelentheti magáról, hogy én mától magyar vagyok, ettől még nem lesz az.

mér akkor mitől lesz magyar? h ha én magam kereszténynek tartom az alapján élek, akkor keresztény vagyok nem? hogyha én muszlimnak vallommagam azalapján élek akkor muszlim leszek nem? ha én magyarna vallom magam és ugy élek az vagyok nem?

2010. aug. 29. 18:48
 19/41 anonim ***** válasza:
82%

Magyar vagyok, nagyon szeretem a hazámat, anyanyelvemet, érdekel a történelmünk és a kultúránk. Imádom a tradicionális magyar népzenét. Gyűjtöm a magyar témájú filmeket. És soha nem nagymagyarozott le senki. Talán azért, mert ezt az érzésemet soha nem kiabáltam világgá, hanem mindig természetesnek, magától értetődőnek tartottam, amely vagy van az ember szívében, vagy nincsen...

És talán azért is, mert soha nem gyűlöltem senkit azért, mert nem magyarnak született.

Viszont nap, mint nap megkapom a "hazaáruló", "komcsi", "libsi" és egyéb jelzőket olyanoktól, akik még a saját anyanyelvükkel is hadilábon állnak. Ennyit szólnék hozzá a témához.

2010. aug. 29. 18:50
 20/41 bumbi02 ***** válasza:
63%
utolsóval egy hullámhosszon vagyok..:))
2010. aug. 29. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!