Milyen az élet a cigány többségű falvakban?
Néha látom hogy több ember is már bele van őrülve a cigány terrorba.
De pontosan mi történik?
10-ből 9 esetben katasztrófa. Persze ha nagyon keres az ember lehet találni olyan családot köztük akik normálisak, tiszták, dolgosak, de nagyon nem ez a jellemző.
Zaj, kosz, agresszió, pusztítás, bűnözés ami jellemzi őket legnagyobbrészt. Nekünk sajnos első kézből volt alkalmunk megtapasztalni, ugyanis tavaly ősszel pont szembe/átellenbe költözött egy cigány család (és ez még nem a súlyosabb fajta, tehát nem a drogos, késes, fenyegetőzős bagázs, hanem a "szolidabb").
Elmondom mi van/volt azóta:
-Minden egyes fát (túlzás nélkül) kivágtak sorban, indok semmi nem volt rá, nem kellett a terület beépítésre, veteményre, semminek, egyszerűen azért mert zavarta a lelkiviláguk a növényzet, sokkal jobb nekik az üres, leélt porta. Füvet is felszórták földdel meg törmelékkel. (Amúgy költői kérdés, aki ismer cigányputrit, hány helyen tudtok akárcsak egy csenevész fácskáról vagy bokorról? Valamiért nekem egy se ugrik be, cigánysoron nem igazán jellemző bármiféle növényzet.)
-Állandóan, nyár közepén 40 fokban is tüzelnek, de hogy mit azt nem tudni, platószám hordják a hulladékfát az udvarra, éjjel-nappal megy a láncfűrész, nyári kánikula délutánján is ontja a kéményük a büdös, kormozó füstöt, meg lehet fulladni, ráadásul olyan környezetszennyező hogy nem igaz. De hát mit érdekli őket.
-Az utca mint egy buszváró vagy gyorsétterem, 5 percenként érkezik hozzájuk valaki, megállás nélkül kocsik állnak kinn és random romák kajtatnak ki be az ajtón, ami soha be sincs zárva (mondjuk minek is?).
-Zaj, óbégatás, hangos hahotázás vagy mulatós zene rendszeres.
-Nő természetesen semmit se dolgozik, se rendes munkát se ház körül.
-Bármiféle költői túlzás nélkül MINDEN 12 évnél idősebb családtag vagy ismerős (akár itt lakik, akár ide jár) cigarettázik, de szerintem napi 5 doboz úgy megy el mint semmi, láncba szívják, gyakrabban látni őket cigizni mint nem cigizni.
-A nő huszon akárhány évesen már a 3. gyerekével terhes.
És hangsúlyozom, ez még a "szelídebb" kategória. De haverom pl. ismer olyan környéket ahol több gyilkosság is volt már, máshol meg mint egy drog elosztó stb.
Itt már rég nem rasszizmusról meg előítéletekről van szó. A cigányok sajnos képtelenek beilleszkedni a társadalomba, és a legkisebb, szikrányi törekvés sincs meg bennük arra hogy legalább megpróbálják. Nekik megvan a külön elképzelésük a világról, életről, társadalomról, aminek általában nem része a munka, a békés együttélés, a környezettudatosság, vagy épp a kompromisszumok, helyette alap a zaj, az igénytelenség, a pusztítás, a bűnözés, a kábítószerek és a futószalagon gyártott gyerekek, akik aztán a világon semmilyen nevelést nem kapnak, és ugyanilyenné válnak. És ha valaki ezt szóvá teszi, azt agyonverik vagy rágyújtják a házat.
Így nem lehet egy társadalomban élni, és sajnos a normális emberek isszák meg ennek a levét.
43-as hozzászólás telitalálat. Abszolút összefoglalta a lényeget.
És az a baj, hogy ez a probléma már bőven elszaporodott. Itt legfeljebb már tényleg csak az segítene, ha jönne egy valóban szélsőjobboldali diktatúra, akik erővel beidomítják ezeket az állatokat. Merthogy másból nem értenek, az hétszentség!
Én nem tudom amúgy mi lesz ezzel az országgal 20-30 év múlva. Egy nagy fekete folt a térképen, egy országos NO-GO zóna.
"futószalagon gyártott gyerekek, akik aztán a világon semmilyen nevelést nem kapnak"
Itt kéne beavatkozni.
De nem egy széljobber patkánypárt kéne, hanem normális oktatás.
A fidesz 10 év alatt javított valamit a helyzeten?
Igen, a cigányok egy kiló krumpliért orbánra szavaztak.
Volt olyan aki tüzifát kapott.
De igen, egy igazi vasöklű szélsőjobboldali párt kellene egy kőkemény vezetővel.
Mert ezeket hiába oktatod, hiába neveled és támogatod, egyszerűen genetikailag hulladékok. Hány olyan eset van, ahol a fehér magyar pár kivesz az árvaházból egy cigánygyereket, aztán nevelik meg tanítják - aztán a tizenéves kölyök meg ugyanúgy bűnöző lesz, vagy alkoholista, aki lopja meg üti a nevelőit.
Nem, nem, ide egy második Hitler kell. Egy igazi Gárda kell. Akik lemennek a cigányfalukba és rendet tesznek. Már 20 éve ilyen kellett volna. Amikor például megölték Olaszliszkán Szögi Lajost. Le kellett volna már akkor mennie egy alakulatnak, akik péppé verik az egész falut, pulyástól, nőstényestől. A gyilkosokat meg felkötni a fára, vagy orvosi kísérletekre felhasználni őket, esetleg a szerveiket átadni a rászorulóknak.
Na akkor REND lenne.
Bármennyire is erőszakos és primitív faj, néhány törött végtag és kivert fog után elmenne a kedvük a lincseléstől.
De neeeem, mert itt mindenki olyan érzékeny szociálisan, hogy még azt is elnéznék nekik, ha egy egész nyugdíjasotthont vernének halálra. Hála ennek a gondolkodásmódnak pár évtized múlva felfalják az egész országot.
Utolsó, te már beleőrültél a cigányokba.
Te már ölnél gyilkolnál, annyire el vagy keseredve, annyi benned a gyűlőlet.
Dehát gyáva vagy, nem mersz gyilkolni. Mert tudod hogy a kedvenceid várnak a börtönben.
De előbb utóbb oda kerülsz, ez elkerülhetetlen.
Nincs itt semilyen érzékenyítés. Ép elméjű ember nem álmodozik nők, gyerekek agyonveréséről.
Gyilkolni akarsz, de túl nehezen határozod el magad.
Vagy szerinted majd mások elvégzik a munkát, te meg majd csak nézed?
Ez nem így megy.
Kérdező, te nem csak emberileg vagy egy csődtömeg, hanem még provokátornak is szánalmas vagy.
Képzeld, én NEM vagyok agresszív. Senkit nem akarok megverni, soha nem ütnék meg embert öncélú szórakozásként és alapjában véve ellenzem az erőszakot.
Azonban amikor a saját gyerekei előtt vernek halálra tömegesen egy ártatlan embert, akkor igenis, szükségesnek tartom az erőszakot.
Mert ezek a lények másból nem értenek.
Amikor képesek csőcselékké verődve halálra verni valakit, akkor bizony ott kőkemény erőszakos megtorlásra lett volna szükség. Ott igenis a gyilkosokat fel kellett volna lógatni egy villanypóznára (a kivégzést a családtagokra bíztam volna - szerintem a lányai szívesen elvégezték volna ezt a munkát).
És végig kell verni a csőcselék minden tagját. A hímeket, akik "csak" simán ütötték. Az óbégató nőstényeket, akik ordibálva bíztatták a hímeket, hogy "öld meg a magyart!". A kölyköket, akik legfeljebb röhögtek a látványon.
Mert az ilyenekkel másként nem lehet.
És ehhez nem egy ember kéne. Senki nem fogja ezt vállalni. Hanem állami hatalom. Erős, nyers, vasöklű állami hatalom.
Oké álmodozz csak, de itt soha nem lesz semilyen vashatalom.
A cigányok meg maradnak úgy, ahogy vannak. Soha semmi se fog változni.
Sőt egyre többen lesznek.
Sajnos így kell leélned az életedet. Soha se gyilkolhatsz meg egyetlen cigányt se. Soha se lesz semilyen széljobber nagyhatalom. Egyiket se fogják felakasztani.
A magyar gárda, meg a betyársereg szintény csak gyáva kis patkánygyülekezet. Egyik se fogja vállalni a börtönt pár cigány miatt.
Én azt tanácsolom, hogy határozd el magad. Nyilván évek óta kínoznak a cigányok. Emiatt részben félsz is tőlük, de valahogy bosszút akarsz állni.
Fogj meg valamilyen fegyvert, kisbalta, bozótvágó, akármit.
És végre teljesítsd be a vágyaidat, tedd meg amit nem mersz megtenni.
Én nem bíztatlak hogy gyilkolj, szerintem ne tedd.
De az elkerülhetetlent hiába halogatod, előbb-utóbb gyilkolni fogsz.
Legalább úgy halsz meg, hogy elérted az egyetlen célt az életedben.
49 😆
Szánalmas nyomorult vagy. 😘
Több szót nem érdemelsz. 👋
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!