Milyen az élet a cigány többségű falvakban?
Néha látom hogy több ember is már bele van őrülve a cigány terrorba.
De pontosan mi történik?
9)
kuruc.info
Láttam én már nem egy cigányfalut - mivel azonban a kérdésed erősen kötekedő, ezért olvass egy kis kurucot, vagy menj el személyesen egy ilyen faluba.
Cigány többségű faluban élek. A negatív kommentelők többsége mind unatkozó pesti panelházban élő barmok, akiknek köze nincs a témához.
A kérdésedre válaszolva ugyanolyan, mint egy magyar többségű faluban. Max annyi a kivétel, hogy sokkal összetartóbb a nép egy cigány többségű faluban, ha nem vagy rasszista és nem érezteted velük, hogy ők mások. Érdekes. 10 éve élek ilyen faluban, a legjobb barátaim 90%-a cigány és semmi problémám nem volt velük.
17-es!
Azt, hogy értékesebbek a cigányok, mint a magyarok nem jelenteném ki. Összetartóbb nép, de egyik sem tökéletes. Sem a cigányság, sem a magyarság. A legtöbben ezt nem veszik észre. :)
Kelet-Magyarországon lakok, pontosan tudom, milyenek a cigányok. Az, hogy itt egy-két kommentelő meséket ír róluk, az semmit jelent. Köze nincs a valósághoz a hozzászólásuknak. Én az ilyen kérdésekre mindig csak egy szót szoktam válaszolni:
LYUKÓ.
Ha érdekel milyen egy cigányfalu, menj le Lyukóba.
Régen a település egy nyaralóövezet volt, hétvégi házakkal, csenddel és nyugalommal.
Aztán megjelentek a cigányok.
Mára Lyukó egy NO-GO zóna. Bűz, mocsok, fertő, drogok, barbárság, erőszak, a bűnözés mindenféle formája.
A házakat úgy kifosztották és tönkretették, hogy némelyikből csak a cím maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!