Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen az élet a cigány...

Milyen az élet a cigány többségű falvakban?

Figyelt kérdés

Néha látom hogy több ember is már bele van őrülve a cigány terrorba.

De pontosan mi történik?

2021. júl. 11. 07:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
94%

9)

kuruc.info

Láttam én már nem egy cigányfalut - mivel azonban a kérdésed erősen kötekedő, ezért olvass egy kis kurucot, vagy menj el személyesen egy ilyen faluba.

2021. júl. 11. 10:52
 12/79 anonim ***** válasza:
85%
Semmi drogoznak de senki nem megy ilyen környékre ugyanis üzletek sincsenek.Meg hát élet se ki menne a pusztába.Max végrehajtok már ha valaki kölcsön adot nekik.
2021. júl. 11. 12:11
 13/79 anonim ***** válasza:
98%
Elég rossz. Mondjuk én az összes cigányvédőt odaköltöztetném.
2021. júl. 11. 14:01
 14/79 anonim ***** válasza:
24%

Cigány többségű faluban élek. A negatív kommentelők többsége mind unatkozó pesti panelházban élő barmok, akiknek köze nincs a témához.

A kérdésedre válaszolva ugyanolyan, mint egy magyar többségű faluban. Max annyi a kivétel, hogy sokkal összetartóbb a nép egy cigány többségű faluban, ha nem vagy rasszista és nem érezteted velük, hogy ők mások. Érdekes. 10 éve élek ilyen faluban, a legjobb barátaim 90%-a cigány és semmi problémám nem volt velük.

2021. júl. 12. 08:28
 15/79 A kérdező kommentje:
Azért ezt nehezen hiszem el utolsó...
2021. júl. 12. 08:50
 16/79 anonim ***** válasza:
27%
Azt, hogy nem hiszed el, arról én nem tehetek. Könnyű úgy ítélkezni, hogy a kommentelők 90%-a csak messziről látott cigány többségű falvakat. Mint mondtam ott élek több mint 10 éve, egy Nógrád megyei faluban. A környező településeken ugyanúgy cigány többség van kb 60%-uk cigány. Annyira nincs probléma, hogy sok magyar már cigánnyal házasodik. A cigányok nagy része mind dolgoznak építőiparban, vagy vállalkozók. Jól élnek, nem segélyeken. Könnyű úgy megítélni a cigányságot, hogy távolról panelházakból magyaráznak az itteni kommentelők, az ilyeneknek személyes tapasztalatuk abszolút nem szokott lenni. :)
2021. júl. 12. 09:35
 17/79 anonim ***** válasza:
86%

17-es!

Azt, hogy értékesebbek a cigányok, mint a magyarok nem jelenteném ki. Összetartóbb nép, de egyik sem tökéletes. Sem a cigányság, sem a magyarság. A legtöbben ezt nem veszik észre. :)

2021. júl. 12. 09:45
 18/79 anonim ***** válasza:
97%
Negatív véleménnyel vagyok róluk, pedig nem pesti panelban élek, hanem Tatabányán. Szerencsés az, aki olyan közösségben élhet, mint amit az egyik kommentelő említ itt. Ugyanakkor szerintem jogosan utálja őket az, akit évekig frusztrálnak széjjel mész-, és hatostelepes tásvírek.
2021. júl. 12. 10:19
 19/79 anonim ***** válasza:
88%
Tök mindegy mit hazudozik össze-vissza a 14es,aki Keleten lakik az nem szopja be az ilyen meséket a békés cigánytelepről mert ilyen nincs. A 17 meg valszeg maga is cigány.
2021. júl. 12. 11:05
 20/79 anonim ***** válasza:
91%

Kelet-Magyarországon lakok, pontosan tudom, milyenek a cigányok. Az, hogy itt egy-két kommentelő meséket ír róluk, az semmit jelent. Köze nincs a valósághoz a hozzászólásuknak. Én az ilyen kérdésekre mindig csak egy szót szoktam válaszolni:

LYUKÓ.

Ha érdekel milyen egy cigányfalu, menj le Lyukóba.

Régen a település egy nyaralóövezet volt, hétvégi házakkal, csenddel és nyugalommal.

Aztán megjelentek a cigányok.

Mára Lyukó egy NO-GO zóna. Bűz, mocsok, fertő, drogok, barbárság, erőszak, a bűnözés mindenféle formája.

A házakat úgy kifosztották és tönkretették, hogy némelyikből csak a cím maradt.

2021. júl. 12. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!