Milyen az élet a cigány többségű falvakban?
Néha látom hogy több ember is már bele van őrülve a cigány terrorba.
De pontosan mi történik?
21-es!
Nyilván rasszista volt a 17-es megnyilvánulása, de az összes többi komment is az, ahol a cigányokat szapuljátok. Vagy az nem számít? Álszentség level 99. Remélem a moderátorok is olvassák. Ha törlik 17-es kommentjét konkrétan az összes többi hozzászólást is törölni kellene.
Igen rasszista vagyok, az emberek nem egyenlőek csak nekem speciel igazam van, nektek meg nincs. A cigányok alaphangon 80%a hulladék, ahol többségbe kerülnek ott a környék élhetetlenné válik. Ezek-akárhogy hisztizel- tények,amit meg ti előadtok a kiváló cigány munkaerőről meg a békés cigányfalvakról meg botrányos hazugságok. Titeket kellene törölni meg azokat akik ezeket az életveszélyes baromságokat terjesztik!
Utolsó én ezt elhiszem.
Már az is irritál amikor a random cigányok beülnek a busz hátuljába. Aztán bekapcsolják a világ legszarabb zenéjét, és úgy tesznek mintha valami buli lenne..
Nincs itt semmiféle buli.
A falusi legalja cigányok ilyenek, ez tény.
De magyarországon nem csak cigányok meg magyarok élnek.
Ne legyél már ennyire 1 bites.
Ez még mindig csak ellenség keresés.
Az utcán max a kutyák vonyítanak.
Amikor azt látom, hogy egy népcsoport összességében egy kártékony, agresszív hulladék, akkor igenis rasszista leszek velük szemben."
Nem a népcsoport a hulladék, csak az amit te ott éppen látsz. Melyik falu?
"Törőlték a kommentem."
Írd le úgy hogy ne töröljék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!