Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen az élet a cigány...

Milyen az élet a cigány többségű falvakban?

Figyelt kérdés

Néha látom hogy több ember is már bele van őrülve a cigány terrorba.

De pontosan mi történik?

2021. júl. 11. 07:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
15%

21-es!

Nyilván rasszista volt a 17-es megnyilvánulása, de az összes többi komment is az, ahol a cigányokat szapuljátok. Vagy az nem számít? Álszentség level 99. Remélem a moderátorok is olvassák. Ha törlik 17-es kommentjét konkrétan az összes többi hozzászólást is törölni kellene.

2021. júl. 12. 13:02
 22/79 anonim ***** válasza:
96%
#21 Az is rasszizmus, amit mi írunk a cigányokról, de az egyrészt igaz, másrészt törölni is szokták. Mondjuk most kivételesen ezt is törölték, de ha nem emeltem volna ki külön, nem biztos, hogy így lett volna.
2021. júl. 12. 17:00
 23/79 anonim ***** válasza:
92%

Igen rasszista vagyok, az emberek nem egyenlőek csak nekem speciel igazam van, nektek meg nincs. A cigányok alaphangon 80%a hulladék, ahol többségbe kerülnek ott a környék élhetetlenné válik. Ezek-akárhogy hisztizel- tények,amit meg ti előadtok a kiváló cigány munkaerőről meg a békés cigányfalvakról meg botrányos hazugságok. Titeket kellene törölni meg azokat akik ezeket az életveszélyes baromságokat terjesztik!

2021. júl. 12. 20:13
 24/79 A kérdező kommentje:

Utolsó én ezt elhiszem.

Már az is irritál amikor a random cigányok beülnek a busz hátuljába. Aztán bekapcsolják a világ legszarabb zenéjét, és úgy tesznek mintha valami buli lenne..

Nincs itt semmiféle buli.

A falusi legalja cigányok ilyenek, ez tény.

De magyarországon nem csak cigányok meg magyarok élnek.

Ne legyél már ennyire 1 bites.

2021. júl. 12. 20:49
 25/79 anonim ***** válasza:
83%
Én is rasszista vagyok, tapasztalati alapon. Nem előítéletes vagyok, hanem ítéletes. Amikor azt látom, hogy egy népcsoport összességében egy kártékony, agresszív hulladék, akkor igenis rasszista leszek velük szemben.
2021. júl. 12. 21:50
 26/79 anonim ***** válasza:
86%
Na vajon kik ordibálnak most is az utcán, Kérdező? Szerinted kik miatt zeng a lakótelep? 🤔
2021. júl. 12. 21:58
 27/79 A kérdező kommentje:

Ez még mindig csak ellenség keresés.

Az utcán max a kutyák vonyítanak.

2021. júl. 12. 22:11
 28/79 anonim ***** válasza:
94%
Meg a cigányok ordibálnak. Micsoda véletlen, mi!?
2021. júl. 12. 22:23
 29/79 anonim ***** válasza:
69%
Törőlték a kommentem. El vagyok szomorodva. Pedig tényleg rendes utópikus környéken élek. Hihetetlen ez amúgy.
2021. júl. 13. 01:14
 30/79 A kérdező kommentje:

Amikor azt látom, hogy egy népcsoport összességében egy kártékony, agresszív hulladék, akkor igenis rasszista leszek velük szemben."

Nem a népcsoport a hulladék, csak az amit te ott éppen látsz. Melyik falu?

"Törőlték a kommentem."

Írd le úgy hogy ne töröljék.

2021. júl. 13. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!