Nyelvvizsga amnesztia lehet még?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 02:23
31/41 anonim válasza:
És eddig mit csináltál? Már középiskola alatt megtanulhattál volna angolul. Én már eleve nem is a diplomát, hanem az érettségit kötném nyelvvizsgához.
32/41 A kérdező kommentje:
Másrészt akkor mondhatnád, hogy nem érdemel diplomát, ha viszonyítasz vmihez/vkikhez, de mivel sehol a világon máshol nem kötelező, így ez nem állja meg a helyét. Igenis megérdemlem a diplomát mikor éjjel-nappal tanulok, mikor vért izzadok kb minden vizsgaidőszakban, mikor a szorgalmi időszakban is kb halálra kell tanulni magad, ki sem mozdulni a szobából.
2021. júl. 11. 09:44
33/41 A kérdező kommentje:
Rájöttem nem a humán irányvonal érdekel, így töri faktról váltottam egy teljesen más irányba. 1 év alatt készültem fel 2 emeltre, kémiából a 0-ról, egy nyári napon se álltam fel az asztalról, emellé a nyelvvizsga nem fért bele, egyetem mellett terveztem megcsinálni, mikor rájöttem ez biztosan mellette nem fog menni, rohadt nehéz a szak.
2021. júl. 11. 09:46
34/41 anonim válasza:
Ha annyit kellett magolnod egy nyamvadt érettségire, hogy mellette nem tudtál nyelvet tanulni, akkor tényleg nem érdemelsz diplomát.
35/41 A kérdező kommentje:
Egy emelt kémiára, ha 0-ról készülsz? Még azt is megizzasztja, aki 3-4 éve tanulta rendesen egy tanárral, ne hülyéskedj már.
2021. júl. 11. 09:50
36/41 anonim válasza:
Egy komplett érettségit meg mellette egy nyelvvizsgát végigcsinálni nem annyira húzós, mint egy normális egyetemen egy átlagos vizsgaidőszak.
37/41 anonim válasza:
Mérnöki szak mellett tanultam nyelvvisgára. Hidd el az is a szobából ki nem mozdulós tanulás. De még lehet csinálni.
Ahelyett, hogy itt nyafogsz, hogy milyen nehéz az egyetem, angolozhattál is volna. Konkrétan leülsz és nézel sorozatot angolul angol felirattal, már az tanulásnak számít.
39/41 A kérdező kommentje:
azt csinálom már írtam
2021. júl. 11. 10:23
40/41 A kérdező kommentje:
most főleg szavak, meg szókincs
2021. júl. 11. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!