Nyelvvizsga amnesztia lehet még?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 02:23
21/41 A kérdező kommentje:
Persze tudom ezt, szeretnék megtanulni, de ennyi idő sajnos a nyelvvizsgára nem elég, nyáron elkezdem, de akkor meg a németre nem lesz időm, ami az első nyelvem. De köszönöm a válaszokat, úgyis meglátjuk majd mi lesz.
2021. júl. 9. 18:45
22/41 anonim válasza:
Leírtam már máshol is: aki nem képes egy középfokú nyelvvizsgát kiszenvedni valahogy magából a mostani lehetőségekkel, az ne legyen diplomás. Középiskolás 15-16 éves gyerekek megcsinálják, ne vicceljünk már. A 3.5 éves BSc alatt ott van három nyár (legyen kettő ha a végzős félév előtt szakdolgozatot csinálsz), simán fel lehet készülni.
23/41 A kérdező kommentje:
de ez nem BSc-s szak
2021. júl. 9. 20:06
24/41 A kérdező kommentje:
minden nyáron nyári gyakorlat, most szept. közepéig, amellé szakdoga, plusz egy másik nyelvből egyetemi záróvizsga, igen azt gondolom persze, hogy középiskolában könnyebb megcsinálni, nekem is akkor kellett volna, de ahogy mondtam nekünk nem tanítottak rendesen, szted milyen tanár az, aki A1es könyvvel kezd egy haladó csoportban, aztán lelép? A követekező tanáraim be se tudták hozni a lemaradást, haggyuk már ezt a dumát: hogy bezzeg egy 15-16 éves gyerek: vkit nem támogatnak így a szülei, valaki nem jár igenis olyan iskolában, ahol felkészítenek rendesen.
2021. júl. 9. 20:13
25/41 anonim válasza:
"A középszintű nyelvvizsga igazából egy emelet szintű angol érettségivel egyenlő."
Éppen ezért vicc kategória. Aki nem tudja megcsinálni, az hülye.
26/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt most miért vágod ide? Látszik, akkor nem olvastad végig..
2021. júl. 10. 22:27
27/41 anonim válasza:
Végigolvastam. Nyafog az illető, mert nem elég értelmes vagy nem elég szorgalmas ahhoz, hogy egy ilyen egyszerű nyelvet középfokon megtanuljon. Egyik esetben sem érdemel diplomát.
28/41 A kérdező kommentje:
Na ezt nem is véleményezem. Sztem, aki egy gyógyszerészetit elvégez az eléggé szorgalmas lehet, azért hülyeségeket ne írj, látszik nagyon éretlen vagy.
2021. júl. 11. 09:05
29/41 anonim válasza:
Elvégezhet felőlem akármit, ha angolul középfokon megtanulni túl lusta vagy túl hülye, akkor nem érdemel diplomát.
30/41 A kérdező kommentje:
Nem lusta, se nem hülye. Ugye tudod, hogy mit sem ér azzal,ha szakmai angolhoz nem ért? Semmelweisen még ez is kötelező minden karnak a sajátjából szakmai egyetemi záróvizsgát kell tenni angolból. Erre kell még 1 nyelvvizsga, úgyhogy teljesen hülye biztosan nem. Másrészt,mint írtam nekem a német az első nyelvem, amit sajnos nem fogok nagyon hasznosítani a munkám során. Most angolozok a nyár folyamán, de ehhez gondolom az idő kevés lesz egy nyelvvizsgához, mert lassan a nyári gyak is elkezdődik.
2021. júl. 11. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!