Szerintetek az idei nyelvvizsga amnesztia egy blöff volt, vagy megfogják adni ismét?
Lehet, hogy utolsó pillanatban mégis megadják, hogy addig hátha észbekap valaki és megcsinálja. De én nem értek vele egyet. A tavalyival meg főleg nem.
Teljesen ki voltam borulva már 1-2 éve is, mikor bejelentették, hogy egyetemre mégse fog kelleni bemeneti nyelvvizsga. (Végzős voltam és az őszi érettségi idejében jelentették be, miután megcsináltam az írásbeli emelt érettségit és a szóbeli előtt pár nappal. Mondhatnánk, hogy de a nyelvvizsga akkor is ér valamit, de akkor már volt 2 nyelvvizsgám, köztük abból a nyelvből, amiből érettségiztem)
Már nagyjából megbékéltem, igyekszem nem lenézni azokat, akiknek nincs meg még egyetem végére se, végülis engem nem érint és ennek ezer oka lehet. A szakom meg hiányszakma, nem számít hogy "kiesik a konkurencia" a nyelvvizsga miatt. Én meg amúgy is megcsináltam volna ezeket (kivéve ugye az emeltet érettségit khm..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!