Nyelvvizsga amnesztia lehet még?
Mi ezzel a baj? Majd a munkahelyen ahol feltétel lesz,ott a nyelvvizsga al rendelkezők fognak dolgozni és kész. Így alapvetően akinek van nyelvvizsgája az többet fog érni,mit kell ezen hőzönheni
Muszáj mástól sajnálni a "sikert"?
Egy MSc diplomához oké legyen nyelvvizsga.
Úgy alapvetőnek amúgy is egy MSc diplomával rendelkező kap komoly állást. Bsc-vel továbbra is nehéz jól fizető állást találni kivéve ha IT világban vagyunk.
Nekem sajnos nem volt lehetőségem általános iskolában és a gimnáziumban külön tanarhoz járni így esélyem sem volt nyelvvizsgát letenni.
Most meg szenvedek a nyelvvizsgával, nagyon drága a külön tanár. Aki szerint nem kell külön tanár ehhez,emelem kalapom.
Hiába voltam gimibe ötös négyes németből és angolból, sose tudtam ezeken a nyelveken beszèlni folyékonyan. A magnózás nagy szemetsèg :( a nyelvvizsgán. 2021et írunk és nem tudnak a nselvsulik vagy nem tudom mik a vizsgáztatás közben fejlett hangadó masinákra beinvesztálni. És direkt szívatás felvételeket játszanak le nehogy könnyű legyen. A pénzre utazik a sok nyevizgaa vizsgáztató azért ezt be felejtsük el.
Én a gimiben természet tudományokra koncentráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!