Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Moziba, szállodába, mindenhova...

Moziba, szállodába, mindenhova lehet menni szinte védettségi nélkül is majd - szívtak most azok, akik beoltatták magukat?

Figyelt kérdés
Befecskendőztettek egy kísérleti stádiumban levő cuccot egy olyan vírus ellen, ami kb egy megfázással ér fel. Nyertek az oltatlanok? :)
2021. jún. 30. 10:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%

Milyen kísérleti stádiumban levő oltásról beszélsz?

Felvetted már az alusapkád?

2021. jún. 30. 12:15
 22/26 anonim ***** válasza:
64%
#8 jaj de jó neked. nekem 5 ismerősöm halt meg, közülük egy 40 körüli, 2 gyerekes apuka és egyetemi tanár, és egy egészséges, sportos 50es férfi
2021. jún. 30. 12:29
 23/26 anonim ***** válasza:
19%

Persze nekem meg a fél a családomat kiírtotta hagyjuk már a kamut!

Érdekes hogy az oltásfetisiszták jönnek állandóan azzal hogy így tudomány úgy tudomány, ehhez képest elhisznek egy olyan áltudományos baromságot mint a covid-nyájimmunitás.

Ilyen nincs. Influenza esetén sincs. Ez maximum úgy tartható fenn ha mostantól fél évente oltatunk. Mondjuk mostantól ez lesz, kell a pénz a gyógyszergyártóknak...

2021. jún. 30. 13:27
 24/26 Hintalow ***** válasza:
63%

Jah, a kísérleti stádiumban lévő cuccal, amit a 2000-es évek elején történt SARS vírus berobbanásakor kezdtek fejleszteni, cirka 20 éve :D

Én beoltattam magam, a kb. mindenki által megkapott 5-6 védőoltás mellé elfér még 1.

2021. jún. 30. 15:50
 25/26 A kérdező kommentje:
Egyelőre még minden oké. 😉
2021. jún. 30. 17:02
 26/26 anonim ***** válasza:
18%

,,mindenki által megkapott 5-6 védőoltás mellé elfér még 1."

Kár hogy ez nem védőoltás.

2021. júl. 1. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!