Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Moziba, szállodába, mindenhova...

Moziba, szállodába, mindenhova lehet menni szinte védettségi nélkül is majd - szívtak most azok, akik beoltatták magukat?

Figyelt kérdés
Befecskendőztettek egy kísérleti stádiumban levő cuccot egy olyan vírus ellen, ami kb egy megfázással ér fel. Nyertek az oltatlanok? :)
2021. jún. 30. 10:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%

Majd jön a delta variáns, ami ősszel téged megfertőz, esetleg ki is nyír, az oltott meg éli világát.

Az oltás értelme a vírus elleni védelem, nem az igazolvány, amivel étterembe lehet menni.

2021. jún. 30. 10:05
 2/26 anonim ***** válasza:
80%

Uristen! Hany eves vagy kerdezo? :)))

Mint valami dedo - de ne feledd: "az nevet igazan aki utoljara nevet"!!!

2021. jún. 30. 10:08
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Szívtak? Nem, nekik köszönheted hogy a felelőtlenséged ellenére is ilyen hamar mehetsz majd ilyen helyekre.
2021. jún. 30. 10:10
 4/26 anonim ***** válasza:
73%

"ami kb egy megfázással ér fel"

Már megint te vagy az?

2021. jún. 30. 10:10
 5/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem biztos, hogy ez mindig ugyanaz a kérdező, sajnos sokan bedőltek az agymosásnak, és próbálják elbagatellizálni az egészet.

2021. jún. 30. 10:12
 6/26 anonim ***** válasza:
70%
#3-nak van igaza kérdező. Ha senki sem oltatta volna be magát mit csinálnál?
2021. jún. 30. 10:15
 7/26 anonim ***** válasza:
79%
Elmesélem apukámnak majd a temetőben, hogy egy sima megfázásba halt bele. Vagy elmondod te?
2021. jún. 30. 10:25
 8/26 A kérdező kommentje:

Hát nem azért, de az ismeretségi körömben kb mindenki elkapta a covidot, 1 ember szívott egy kicsivel komolyabb tünetekkel, neki is 3-4 nap volt felgyógyulni.

Mondom ezt úgy, hogy egyébként szereztem versenysportolói igazolást hogy tudjak edzeni, bulikat is meg lehetett "okosba" oldani, stb., úgyhogy ennek a naaaagy fertőzésveszélynek kb mindig ki voltam téve. Túl van hypeolva ez az egész, emberek halnak meg mindenfélében, emiatt nem kell zárogatni.

2021. jún. 30. 10:33
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
Végső soron én is beoltattam magam, pedig filóztam rajta. De majd az elméleted előadom a koronában elhunyt 30-feletti ismerősömnek, hogy "megfázás volt csupán"......
2021. jún. 30. 10:37
 10/26 anonim ***** válasza:
69%

Nem. Egy csomó helyre nem tudnék menni a munkám és hobbim kapcsán az igazolvány nélkül, szóval a mozi és a szálloda nekem nagyon nem fedi le a "szinte mindenhova" kifejezést.

(amúgy nem vagyok rettegő, csak a kártya miatt oltattam)

2021. jún. 30. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!