Moziba, szállodába, mindenhova lehet menni szinte védettségi nélkül is majd - szívtak most azok, akik beoltatták magukat?
Majd jön a delta variáns, ami ősszel téged megfertőz, esetleg ki is nyír, az oltott meg éli világát.
Az oltás értelme a vírus elleni védelem, nem az igazolvány, amivel étterembe lehet menni.
Uristen! Hany eves vagy kerdezo? :)))
Mint valami dedo - de ne feledd: "az nevet igazan aki utoljara nevet"!!!
"ami kb egy megfázással ér fel"
Már megint te vagy az?
Nem biztos, hogy ez mindig ugyanaz a kérdező, sajnos sokan bedőltek az agymosásnak, és próbálják elbagatellizálni az egészet.
Hát nem azért, de az ismeretségi körömben kb mindenki elkapta a covidot, 1 ember szívott egy kicsivel komolyabb tünetekkel, neki is 3-4 nap volt felgyógyulni.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként szereztem versenysportolói igazolást hogy tudjak edzeni, bulikat is meg lehetett "okosba" oldani, stb., úgyhogy ennek a naaaagy fertőzésveszélynek kb mindig ki voltam téve. Túl van hypeolva ez az egész, emberek halnak meg mindenfélében, emiatt nem kell zárogatni.
Nem. Egy csomó helyre nem tudnék menni a munkám és hobbim kapcsán az igazolvány nélkül, szóval a mozi és a szálloda nekem nagyon nem fedi le a "szinte mindenhova" kifejezést.
(amúgy nem vagyok rettegő, csak a kártya miatt oltattam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!