Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Moziba, szállodába, mindenhova...

Moziba, szállodába, mindenhova lehet menni szinte védettségi nélkül is majd - szívtak most azok, akik beoltatták magukat?

Figyelt kérdés
Befecskendőztettek egy kísérleti stádiumban levő cuccot egy olyan vírus ellen, ami kb egy megfázással ér fel. Nyertek az oltatlanok? :)
2021. jún. 30. 10:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Hát az én ismeretségi körömben meg 3 ember is volt kórházban, ebből kettő lélegeztetésre is szorult. Szerencsére mindhárman túlélték.
2021. jún. 30. 10:41
 12/26 A kérdező kommentje:

Autóbalesetben pedig mégtöbben halnak meg, akár 20 éves kor alatt. Mégis lehet jogsit szerezni.

Elhízásban rengetegen halnak meg, mégis a magyar konyhát nyomatják, mint követendő példa, csipszek, csokik, stb kaphatók a boltokban

Alkoholmérgezés? Nálunk napi szintű sztori

2021. jún. 30. 10:42
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Annyiban árnyalnám a kérdésedet kedves kérdező, hogy a vírusnak - szerintem szerencsére - rengeteg olyan következménye van, amely épp a te ostoba generációdat fenyegeti. Ugyan te nem tudsz róla, de a korosztályodban több mint duplája a heti halálozás. Ez nem véletlen, meg autóbaleset, hanem azok a szerencsétlen fiatalok TÜDŐGYULLADÁSBAN halnak meg.

Tudom, ez téged nem érdekel, mert alapból vagy hülye.

És van egy csomó másik mellékhatás, posztcovid tünet, amely egy életen át kísérhet. Igen, téged paraszt.

Na, pl ezért kellene a sarkadra állnod és oltatnod magad.

2021. jún. 30. 10:44
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Hagyjátok rá a butaságát..
2021. jún. 30. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Miért szívtam volna? Ja várj, látom már, biztos mindmeghalunk az oltástól.😄
2021. jún. 30. 11:10
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

"Autóbalesetben pedig mégtöbben halnak meg, akár 20 éves kor alatt. Mégis lehet jogsit szerezni."

Hát még az, hogy bárki írhatja a netre a hülyeségeit! Jó példának itt van ez mindjárt.

2021. jún. 30. 11:20
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

És a rossz vezetéseddel meg az elhízásoddal te mex szoktál fertőzni másokat?

2021. jún. 30. 11:34
 18/26 A kérdező kommentje:

A rossz vezetésemmel megölök valakit vagy valakiket, akik ártatlanok.

Az elhízásommal leterhelem az EÜ rendszert, megölök valakit, aki önhibáján kívül került kórházba és ellátásra lett volna szüksége.

Miben más?

2021. jún. 30. 11:36
 19/26 anonim ***** válasza:
65%
Abban más, hogy az ellen tudsz tenni, viszont védőoltás nélkül egy világjárványt nem tudsz megakadályozni. Problem?😄
2021. jún. 30. 11:39
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Már írtam apámat. Minden lehetséges módon óvtam a fertőzőstől. Ennek része volt, hogy magamat is elszigetelni igyekeztem, amennyire csak lehetett. Megbetegedtem. Nem tudtam róla, és hazavittem.

Tüdőgyulladást kapott, és nem élte túl.

Ha időben megkapta volna az oltást, akkor még élhetne.

Idős volt, magas vérnyomásos. Ha agyvérzést kap pl., akkor is az apám, de a kockázat benne van a pakliban.

De tüdőgyulladást kapott. Náthának igen ritka szövődménye. Nem gondolod?

2021. jún. 30. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!