A dohányosokat, gyors éttermi kajákat zabálókat ennyi erővel miért nem diszkriminálják? (Tisztelet a kivételnek)
"Akkor az uszodához minek a védettségi igazolvány? "
Hogy ne kelljen feleslegesen zárva tartania, amikor már vannak, akik jóval védettebbek a vírussal szemben.
66. Vagy szimplán magára ismert a többség, s fáj az igazság nekik. Igen, hatalmas probléma, hogy nem figyelnek oda az egészségükre, másoktól várják a megoldást, mozogni meg lusták elmenni.
73. Eddig se kellett volna őket zárva tartani, semmivel nem fertőzőbb az uszodában egyik vírus sem, mint egy tömött buszon, sőt. Szomorú, ha ezt magyarázni kell.
"apokkal ezelőtt egy kérdésnél mindenki elutasította ezt az egész diszkriminációt"
Meg tudod mutatni azt a kérdést?
" Eddig se kellett volna őket zárva tartani, semmivel nem fertőzőbb az uszodában egyik vírus sem, mint egy tömött buszon, sőt. Szomorú, ha ezt magyarázni kell."
Valóban nem az. És nem is azért vannak korlátozások, mert csak ott terjed, vagy mert ott jobban terjed. Kár, hogy 1 év után még mindig magyarázni kellene. Ha eddig nem sikerült felfogni, akkor úgyis reménytelen. Élj egészségesen!
"Eddig se kellett volna őket zárva tartani, semmivel nem fertőzőbb az uszodában egyik vírus sem, mint egy tömött buszon"
Senki sem mondta hogy az. Csak épp egyiket nem lehet leállítani, hisz létszükséglet. Ez nem indok arra, hogy a másikat se lehessen.
A logikád alapján te verekedni is úgy verekszel, hogy á, egy ütés úgyis el fog találni, akkor minek védekezzek bármelyik ütés ellen is?
"Korlátozd be magad, húzzál magadra szkafandert, aztán rettegjél. "
Én nem rettegek. Mitől kellene rettegnem? Én védett vagyok, haha :) Te rettegsz itt diszkriminációtól, meg szúnyogcsípésektől.
"Bocsánat tévedtem, Floridában már szeptember óta feloldották ezt a hülyeséget."
..."Mert bár a kormányzó a gazdaság védelme érdekében nem volt hajlandó korlátozásokat bevezetni, az önkormányzatok szerte az államban korlátozták az összejöveteleket és az éttermek, valamint az éjszakai klubok működését, továbbá helyi szinten maszkviselési szabályokat vezettek be, amik csökkentették a vírus terjedését. "
Újabb öngól. Úgy az ezredik. Ugyanúgy korlátozások vannak.
"Meg is értem, aki elhagyja ezt az országot, ennyire a propagandának bedőlni, azért ehhez tudomány kell."
Nos. Egész Európában hasonló szintű korlátozások vannak, mint nálunk. Sőt, durvábbak is. Ráadásul egész Európában be fogják vezetni a védettségi kártyát. De te "ezt az országot" emlegeted. Miért? Hiszen a legtöbben, akik elhagyják "ezt az országot", azok a többi, korlátozásokkal teli EU-s tagállamokba mennek. Még mindig megérted őket?
"Megfogadtam, hogy nem reagálok a személyeskedésed után, ez lesz utolsó. "
:)
79."Egész Európában hasonló szintű korlátozások vannak, mint nálunk. Sőt, durvábbak is. Ráadásul egész Európában be fogják vezetni a védettségi kártyát."
Erre aztán nagyon büszkék lehetünk. A nemnormális állapot az új normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!