A dohányosokat, gyors éttermi kajákat zabálókat ennyi erővel miért nem diszkriminálják? (Tisztelet a kivételnek)
"Amiben ki tudja, hogy mi van."
Tesa! Biztos vagyok benne, hogy naponta tobb merget szivsz be a 'friss' varosi levegonol, vagy tobb merget eszel meg az etelekbol, mint amennyi karos anyagot tartalmazhat egy ilyen szuri.
Ha megeszek egy hamburgert, meghízom. Ennyi. Az nem fertőz.
A koronavírus igen.
Szerintem ez egy elég jól értelmezhető különbség.
A dohányzás egy elég szigorúan szabályozott tevékenység. csak kormányzati engedéllyel rendelkező, speciális kialakítású boltokban kaphatók dohánytermékek, csak felnőtteknek adhatóak el, az hogy hol és milyen körülmények között lehet rágyújtani szintén szabályozott.
Ráadásul a passzív dohányzásnak ugyan igazolt a káros hatása, de nem halsz bele két héten belül, ha valaki egyszer rádfújja a füstöt.
Az egészségtelen kajákra meg ott van a csipszadó.
Az oltásrettegők miért mennek mindig házhoz a pofonért az ilyen párhuzamokkal.
"Ki tudja mi van benne"
Évszázad érvelése
Miért te miből gondolod hogy káros ami benne van?
Többet gyógyszert se szedj semmire, költött falura. De a legjobb egy hegy lenne. Ne vegyél semmi kész ételt, tenyéssz állatokat, termessz saját növényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!