A dohányosokat, gyors éttermi kajákat zabálókat ennyi erővel miért nem diszkriminálják? (Tisztelet a kivételnek)
Akkor te a közlekedési szabályokat sem akarod betartani? Mi az hogy nem mehetek át a piroson ha éppen sietek? Megbűntetnek? Elveszik a jogsim és nem mehetek el?
Ez kényszerítve van!!!
Ébredjetek!!!
Amúgy 35# nek totálisan igaza van, felháborodva írt, ennyi.
De kedves kérdező... hányan haltak bele az oltásba? Hányan a covidba?
Másik: az amit eszel, iszol, belélegzel... tudod mi van benne, mi hogyan hat rád?
De nézzük tovább...amit gyerekkorodban megkaptál oltásokat ( kötelező jelleggel), tudod egyáltalán, hogy mik voltak, és milyen hosszútávú hatása van, lesz?
Na ugye...
Nem beszélve arról, hogy az oltott oltatlan megkülönböztetés eddig is létezett. Nem utazhattál akárhonnan akárhova a megfelelő vakcinák nélkül.
Zsarolás! A hatalom korlátozza az emberi szabadságodat!
Laikusként mi alapján tudsz bármit megítélni az egészből?
Elég sok érvet kaptál, amikre nem reagálsz. Ezek a provokatív odaszúrások pont arra jók, hogy megmutasd, mennyire hitelesek az oltásellenesek.
"S nekem mi közöm ahhoz, hogy gond van az eü-ben?"
Hát honnan tudjam? Te hoztad fel egy olyanra válaszként aminek ahhoz semmi köze nem volt. Beütött a reggeli fehérjepor, vagy mi?
"Én egyből oltásrettegő lettem"
Hát hugi, visszanyalt a fagyi. Pár hete még vírusrettegőztetek itt. Aztán most meg hallgathatjátok. Tetszettek volna gondolkodni már akkor is...
"Csak tudod a kávét nem erőltetik zsarolás szintjén. Nagy különbség."
Azt kell mondjam, hogy az észt is erőltetik zsarolás szintjén. Gondolom azért nem kértél abból se, mert mi van benne...
"A H1N1 idején is próbálták zsarolni az oltással az embereket"
Mivel? Gyakorlatilag alig "pármillióan" kapták meg, mert közben eltűnt. Apropó az már vagy 10 éve volt. Akkor is rettegtél? Na és a pármillióból hányan haltak már meg vagy lett valami bajuk a mellékhatástól? Pedig új vakcinák voltak...
Lövöd itt folyamatosan az öngólokat. Akarod folytatni?
"A fesztivált, ha jól tudom nem erőltetik rám, nem zsarolnak meg, ha nem megyek el, ellenben ezzel a nagy megmentő vakcinával."
A vakcinát sem erőltetik rád. Ha nem akarsz menni sehová, akkor nem kell a védettségi igazolvány sem, tehát sem oltatnod nem kell magad, sem megfertőztetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!