Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A dohányosokat, gyors éttermi...

A dohányosokat, gyors éttermi kajákat zabálókat ennyi erővel miért nem diszkriminálják? (Tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Pont ezek az emberek tekintenek már-már egy gyilkosra arra az emberre, aki nem oltatja be magát. Akkor ennyi erővel őket is felelősségre lehetne vonni, amiért fújja a másikra a füstöt, az egészségtelen életmódja miatt pedig le terheli az eü-t. Vagy ez rendben van? Kérem szépen, ez nem képmutatás?
2021. ápr. 27. 06:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 anonim ***** válasza:
23%
Márkor ráfogjátok a kshra, hogy a kormány meghamisítja. Most ez hogy van? Amikor tetszenek a számok, akkor igazak, amikor nem, akkor hazudnak?
2021. ápr. 27. 08:46
 52/139 A kérdező kommentje:
47. Drága barátom! Milyen érveket kaptam? Oltásrettegő vagy, ez aztán a hatalmas nagy érvelés. Komolyan néha azon gondolkozom, hogy nem fizetem tovább a TB-t, ennyi rosszindulatú embernek. Kész Aztán a politikusát meg isteníti a többség, akik szétb.szták az évek alatt az eü-t. Komolyan, röhej...
2021. ápr. 27. 08:49
 53/139 anonim ***** válasza:
23%

49

"Csak tudod a kávét nem erőltetik zsarolás szintjén. Nagy különbség."

Azt kell mondjam, hogy az észt is erőltetik zsarolás szintjén. Gondolom azért nem kértél abból se, mert mi van benne...

Erre az idézett mondatra ez milyen válasz?Ez sima mellébeszélés,semmi összefüggés nincs a kettő között.

2021. ápr. 27. 08:50
 54/139 A kérdező kommentje:
53. Nem is folytatom vele a kommunikációt, tartom magam annyira, hogy ne reagáljak rá tovább. Saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt.
2021. ápr. 27. 08:53
 55/139 anonim ***** válasza:
82%

Még egy fontos dolgo kedves kérdező...én tavaly novemberben átestem a covidon... még most sem vagyok teljesen a régi. Pulzusproblémák, a szaglás még mindig nem az igazi, némileg kihullott a hajam.

47 éves vagyok, amúgy egészséges, alapbetegség nélkül. Enyhe tünetek voltak.

Szóval, ha valaki fél az oltás esetleg mellékhatásaitól, attól csak annyit kérdeznék: maga a betegség mellékhatásaitól miért nem fél? Tudod a betegség egy dolog, mondjuk átvészeled...de utána mi van?

2021. ápr. 27. 09:07
 56/139 A kérdező kommentje:
Én meg átestem az influenzán úgy, hogy majdnem belehaltam 5 éve, azóta is légzési problémáim vannak. Én egyik betegségtől se félek. Ha diszkriminálni akarnak, akkor én az adót, meg a TB-t se fogom tovább fizetni, szerintem ez így korrekt.
2021. ápr. 27. 09:11
 57/139 A kérdező kommentje:
Amúgy milyen érdekes, eddig azt propagálták, hogy maszk véd meg minket, ma már nem jó, csak az oltás ment meg minket.
2021. ápr. 27. 09:16
 58/139 anonim ***** válasza:
Hát te tudod...
2021. ápr. 27. 09:22
 59/139 anonim ***** válasza:
19%

"Ha diszkriminálni akarnak"

Nem diszkriminálnak, rád is pont ugyanaz a szabály érvényes mint mindenki másra.

2021. ápr. 27. 09:26
 60/139 A kérdező kommentje:
Á nem, persze. Ha neked ez szabály, s még egyet is értesz vele, akkor nagyon sajnállak. A buszon nem volt fertőző a vírus, csak az uszodában az? Kicsit jó lenne józan paraszti eszedet elővenni.
2021. ápr. 27. 09:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!