A dohányosokat, gyors éttermi kajákat zabálókat ennyi erővel miért nem diszkriminálják? (Tisztelet a kivételnek)
49
"Csak tudod a kávét nem erőltetik zsarolás szintjén. Nagy különbség."
Azt kell mondjam, hogy az észt is erőltetik zsarolás szintjén. Gondolom azért nem kértél abból se, mert mi van benne...
Erre az idézett mondatra ez milyen válasz?Ez sima mellébeszélés,semmi összefüggés nincs a kettő között.
Még egy fontos dolgo kedves kérdező...én tavaly novemberben átestem a covidon... még most sem vagyok teljesen a régi. Pulzusproblémák, a szaglás még mindig nem az igazi, némileg kihullott a hajam.
47 éves vagyok, amúgy egészséges, alapbetegség nélkül. Enyhe tünetek voltak.
Szóval, ha valaki fél az oltás esetleg mellékhatásaitól, attól csak annyit kérdeznék: maga a betegség mellékhatásaitól miért nem fél? Tudod a betegség egy dolog, mondjuk átvészeled...de utána mi van?
"Ha diszkriminálni akarnak"
Nem diszkriminálnak, rád is pont ugyanaz a szabály érvényes mint mindenki másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!