Mi a véleményetek a véleménydiktatúráról?
@29: még egyetlen fillért sem fizettem a Faszbúkért. A felhasználási szerződésben sem esik erről ehyetlen szó sem. Az viszont igen, hogy a Faszbúk megengedi, hogy térítésmentesen használjam a rendszerüket -de semmiféle követelésem nem lehet velük szemben, ha nem...
Ennyi. És senki nem kötelezett arra, hogy regisztráljak, saját szabad akaratomból fogadtam el a felajánlott lehetőséget...
Alex Fly, ez eléggé szemellenzős hozzáállás. Mint írtam, az adataiddal fizetsz. Ha nekem nem hiszel, olvasgass róla a neten. Pl ezt:
De ha ragaszkodni akarsz az igazadhoz és a szabadságod illúziójához, nem állok útjába, részemről lezárom a témát.
@32: ez az "adataiddal fizetsz" szöveg jól hangzik, csak éppen egy rakás bullshit...
A felhasználók önként és dalolva adják oda az adataikat, hogy tárolja és elérhetővé tegye azt. Annak tudatában, hogy a Faszbúk onnantól jogosult azt tenni velük, amit akar. Ezért még mindig semmi joguk nincs elvárni semmit, csak megköszönni a lehetőséget és eldönteni, hogy élnek-e vele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!