Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne jól megoldani a kijárási korlátozásokat?

Figyelt kérdés

Az hogy jelenleg ellehetetlenítik a szabadidős tevékenységeket, és nem lehet kutya nélkül futni menni 8 után nem hiszem hogy célravezető.

Ezzel szemben azt gondolom, hogy az emberek 1-5%-ára valós veszélyt jelent a járvány. Krónikus betegek, idősek, stb.

Szerintetek ezt hogyan lehetne megoldani úgy hogy a magukat egészségesnek gondoló emberek "szabadok" legyenek, a többiek pedig minimális veszélyben legyenek ?

2021. jan. 21. 17:22
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#20 köszönöm szépen a megértésedet!
2021. jan. 21. 18:21
 22/33 anonim ***** válasza:
9%

#17: meg is lett az eredménye! Nem is tartottak semmit a szájuk elé és közös helységben hagyták a taknyos zsepiket. Főleg Székesfehérváron 2015-ben, amikor a gyárakban több, mint a dolgozók fele táppénzen volt és már a járvány miatt fél óránként fertőtlenítették a kilincseket és raktak ki fertőtlenítő szereket.

Az aztán úgy gerincre vágta és megküldte villanypóznával az ánuszba a cégeket, hogy megérezték.

DE!

Senki nem tanult belőle. Legközelebb is beengedik maszk nélkül az influenzásat. Nem számít, ha mást megbetegít és lázas lesz tőle. Továbbra sem tartják be a higiéniai intézkedéseket. Ha valaki rátüsszent az evőeszközökre az ebédlőben még csak rá sem szólnak, hogy mekkora bunkó.

2021. jan. 21. 18:22
 23/33 anonim ***** válasza:
7%
Na ránk lett szólva, privátba vitázzunk, mást nem érdekel, hogy a korlátozások és a munkavállalás hogyan függ össze.
2021. jan. 21. 18:23
 24/33 A kérdező kommentje:
Megkértelek titeket, ti nem hallgattatok rám, én semmit se tehetek ellene és nem is szeretnék. Én örültem volna ha nem azzal megy el a válaszok fele hogy ti félmondatokban vitatkoztok kevés információ közlése nélkül.
2021. jan. 21. 18:27
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Kezdésnek a 8 órás hülyeség eltörlésével.
2021. jan. 21. 18:31
 26/33 anonim ***** válasza:
14%

Most olvastam, erre reagáltam. Nyugi van már! Meg ne sértődj, mert nem abban a másodpercben olvastam a hozzászólásod, ahogy kiírtad!

JÉZUS!

2021. jan. 21. 18:31
 27/33 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező.Akkor minek teszel fel kérdést ha megtiltod a vitatkozast? Ne jatszal már diktatorosdit.Kulonben is ez egy olyan kérdés amiben úgyse mi döntünk
2021. jan. 21. 18:37
 28/33 anonim ***** válasza:
2021. jan. 21. 18:41
 29/33 anonim ***** válasza:
8%
Úgy, hogy nem lenne semmilyen korlátozás.
2021. jan. 21. 20:23
 30/33 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk simán eltörölni őket.
2021. jan. 21. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!