Szerintetek hogyan lehetne jól megoldani a kijárási korlátozásokat?
Az hogy jelenleg ellehetetlenítik a szabadidős tevékenységeket, és nem lehet kutya nélkül futni menni 8 után nem hiszem hogy célravezető.
Ezzel szemben azt gondolom, hogy az emberek 1-5%-ára valós veszélyt jelent a járvány. Krónikus betegek, idősek, stb.
Szerintetek ezt hogyan lehetne megoldani úgy hogy a magukat egészségesnek gondoló emberek "szabadok" legyenek, a többiek pedig minimális veszélyben legyenek ?
#17: meg is lett az eredménye! Nem is tartottak semmit a szájuk elé és közös helységben hagyták a taknyos zsepiket. Főleg Székesfehérváron 2015-ben, amikor a gyárakban több, mint a dolgozók fele táppénzen volt és már a járvány miatt fél óránként fertőtlenítették a kilincseket és raktak ki fertőtlenítő szereket.
Az aztán úgy gerincre vágta és megküldte villanypóznával az ánuszba a cégeket, hogy megérezték.
DE!
Senki nem tanult belőle. Legközelebb is beengedik maszk nélkül az influenzásat. Nem számít, ha mást megbetegít és lázas lesz tőle. Továbbra sem tartják be a higiéniai intézkedéseket. Ha valaki rátüsszent az evőeszközökre az ebédlőben még csak rá sem szólnak, hogy mekkora bunkó.
Most olvastam, erre reagáltam. Nyugi van már! Meg ne sértődj, mert nem abban a másodpercben olvastam a hozzászólásod, ahogy kiírtad!
JÉZUS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!