Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne jól megoldani a kijárási korlátozásokat?

Figyelt kérdés

Az hogy jelenleg ellehetetlenítik a szabadidős tevékenységeket, és nem lehet kutya nélkül futni menni 8 után nem hiszem hogy célravezető.

Ezzel szemben azt gondolom, hogy az emberek 1-5%-ára valós veszélyt jelent a járvány. Krónikus betegek, idősek, stb.

Szerintetek ezt hogyan lehetne megoldani úgy hogy a magukat egészségesnek gondoló emberek "szabadok" legyenek, a többiek pedig minimális veszélyben legyenek ?

2021. jan. 21. 17:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
27%
Úgy, hogy teljesen eltörlik. Azokra jelent valós veszélyt a "járvány", akikre bármilyen vírus, még egy megfázás is veszélyes lehet.
2021. jan. 21. 17:52
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

10

De te az "aki fél maradjon otthon" -al hoztad összefüggésbe

2021. jan. 21. 17:52
 13/33 anonim ***** válasza:
50%

12: bizony összefüggésbe hoztam. Mégpedig azért, mert a cégek ezt csinálják covid nélkül is. Ha a korlátozásokat enyhíted, a cégek kapva-kapnak ezen és még annyit sem taratatnak majd be, mint most.

Székesfehérváron az Ipari parkban a menzán dicsekednek az emberek, hogy nekik pozitív a tesztjük és bemennek dolgozni.

Ezt támogatja, az "aki fél maradjon otthon" elv.

2021. jan. 21. 17:56
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

13

Nincs más lehetőségguk,csődbe mennek vagy túlélik a válságot.A vendeglatosoknak már nem volt ilyen szerencséje mert ők még választást se kaptak

2021. jan. 21. 18:04
 15/33 anonim ***** válasza:
37%
Előre bocsájtom, nem hat meg, hogy hányan fogtok lepontozni vagy nekem ugrani, de szerintem a vakcinás történet csak egy tűzoltás, amely piszkosul jó üzlet egy szűk rétegnek, - aki hülyére keresi magát vele, - de semmi több. Nem fogok agitálni itt senkit, hogy oltasson vagy ne oltasson, illetve ha oltat, akkor milyen kotyvalékot fröcsköltessen magába, az oltás értelmét azonban a már ezeregyszer leírt érvek mentén vitatom. Egyszer kellene beáldozni egy jelentősebb idősávot, - egyetlen egyszer, de akkor kifogások nélkül mindenkinek maradnia kellene valahol abban az idő intervallumban, amely adott esetben többnyire az otthona vagy a munkahelye! Stratégia fontosságú termelő egységeknél a munkaerőt csoportokra szeparálnám és bentlakásos megoldást keresnék. Csak katasztrófa elhárítás okán engedném, - ide sorolva a közvetlen, orvosi értelemeben értelmezett életmentést is, - hogy ezen idő alatt bárki az utcára menjen. A lakosság ellátását, - beleértve a hulladékkezelést is, - a katasztrófavédelem, a rendőrség, a honvédség és a tűzoltóság bevonásával oldanám meg, - ezek a munkacsoportok is egymástól elszeparáltan, de gondosan megtervezett, hatékony tervek mentén végeznék feladataikat. Az a lényeg, hogy rajtuk kívül, senki, semmilyen indokkal, sehova nem mehet - és ők is csak a feladataik ellátásával összefüggésben mozoghatnának a közterületen ez idő alatt. A kutyatulajdonosoknak pedig nem engedném utcán sem a kontaktot ez alatt az idő alatt, - magától értetődő, hogy az egy háztartásban élők megítélése más. Tudom, hogy elképesztő dolgokat írtam le, de a szurkálással kétes eredmény érhető el és ami még rosszabb, gyakorlatilag láthatatlan - időben - a vége az egésznek. Sajnálom, ha csalódást okoztam írásommal sok embernek, - mert ez minden, csak nem humánus, - de véleményem szerint ez az - időben - legrövidebb, kivezető út a jelenlegi helyzetből.
2021. jan. 21. 18:11
 16/33 anonim ***** válasza:
12%

Ha egy covidos szándékosan megy tömegbe, az megfertőzi a többit, a betegállományba kerülők száma fog nőni és nem a profit.

2021. jan. 21. 18:14
 17/33 anonim ***** válasza:
4%

16

Influenza járványkor is mentek dolgozni az emberek

2021. jan. 21. 18:17
 18/33 A kérdező kommentje:
#15 Hozzád hasonló emberek hozzászólását vártam. Nagyon remélem hogy nem pontoznak le (bár valószínűleg le fognak, engem is mindig lepontoznak), de nagyon szépen megfogalmaztad, erősen egyet értek veled.
2021. jan. 21. 18:17
 19/33 A kérdező kommentje:
#16 #17 légyszíves privátban folytassátok a vitátokat!
2021. jan. 21. 18:18
 20/33 anonim ***** válasza:
25%
#16 Nem fog nőni a betegállományba kerülők száma, mert a covid az emberek nagy többségénél semmilyen vagy nagyon enyhe tüneteket produkál, ezért úgy is tudnak dolgozni.
2021. jan. 21. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!