Orbán miért mondta, hogy nem lehet lazítani a korlátozásokon amikor elég nyilvánvaló, hogy lesz némi lazítás?
Itt elsősorban a digitális oktatásra gondolok. Dolgozik ismerősöm az oktatási központba és holtbiztosra állította, hogy hétfőn visszahívják a diákokat.
Orbán mégis azt harsongja, hogy itt márpedig nem lehet megengedni a lazítást.
Miért terjeszt álhíreket és mond ellen saját magának?
Szerinted ki tudja jobban:
1. Orbán Viktor
2. Az ismerősöd
[?]
#3 Az az ismerős mindig tűpontossággal jósolta meg a zárásokat.
A tavaszit is, őszit és én bízom benne, hogy most sem tévedett. Gondolom nem véletlenül jött neki össze az összes tipp, ők már ott azért tudnak valamit.
Nekem az egyik középiskolából is az az információm, hogy lazítás lesz (ott a helyi tankerület adta ki az ukázt) egy másik városban lévő szintén középiskolában meg azt mondta ismerős, hogy a tankerület sem tud semmit.
Amúgy BIG UP a székesfehérvári rendőröknek, tegnap este 23 órakor hívtak, hogy a kocsimon ég a világítás. Lerohantam, 100x megköszöntem a 2 rendőrnek. Beszélgettünk a kijárási tilalomról is, ami szerintük is így hülyeség - egyrészt nincsenek annyian, hogy be tudják tartatni, másrészt ők is tapasztalják a boltokban a tömegnyomort 6 óra körül.
Elmondom mi van: ma hajnalban hozták meg a döntést az újbóli magas számok miatt, kedden még készültek a jelenléti oktatás bejelentésére.
(anyám ott dolgozik a minisztériumban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!