Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán miért mondta, hogy nem...

Orbán miért mondta, hogy nem lehet lazítani a korlátozásokon amikor elég nyilvánvaló, hogy lesz némi lazítás?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban a digitális oktatásra gondolok. Dolgozik ismerősöm az oktatási központba és holtbiztosra állította, hogy hétfőn visszahívják a diákokat.

Orbán mégis azt harsongja, hogy itt márpedig nem lehet megengedni a lazítást.

[link]

Miért terjeszt álhíreket és mond ellen saját magának?

2021. jan. 5. 19:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
El kellene vinni őt is kihallgatni mint Gődényt.
2021. jan. 5. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Godeny? :) Arrol miert nem beszel Godeny, hogy milyen volt a lelegezteto gepen? Most miert hallgat?
2021. jan. 5. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted ki tudja jobban:

1. Orbán Viktor

2. Az ismerősöd

[?]

2021. jan. 5. 19:39
 4/15 A kérdező kommentje:

#3 Az az ismerős mindig tűpontossággal jósolta meg a zárásokat.

A tavaszit is, őszit és én bízom benne, hogy most sem tévedett. Gondolom nem véletlenül jött neki össze az összes tipp, ők már ott azért tudnak valamit.

2021. jan. 5. 19:48
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Nah erre kíváncsi vagyok :D Semmi ok nem lenne a lazításra.
2021. jan. 6. 14:50
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Remélem lesz lazítás! Nem állatok vagyunk, hogy bezárjanak minket! Mégis milyen jogon teszik ezt meg?
2021. jan. 6. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik középiskolából is az az információm, hogy lazítás lesz (ott a helyi tankerület adta ki az ukázt) egy másik városban lévő szintén középiskolában meg azt mondta ismerős, hogy a tankerület sem tud semmit.

Amúgy BIG UP a székesfehérvári rendőröknek, tegnap este 23 órakor hívtak, hogy a kocsimon ég a világítás. Lerohantam, 100x megköszöntem a 2 rendőrnek. Beszélgettünk a kijárási tilalomról is, ami szerintük is így hülyeség - egyrészt nincsenek annyian, hogy be tudják tartatni, másrészt ők is tapasztalják a boltokban a tömegnyomort 6 óra körül.

2021. jan. 7. 08:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Így bízz a haverodban legközelebb :D
2021. jan. 7. 11:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Elmondom mi van: ma hajnalban hozták meg a döntést az újbóli magas számok miatt, kedden még készültek a jelenléti oktatás bejelentésére.

(anyám ott dolgozik a minisztériumban)

2021. jan. 7. 12:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Tévedni emberi dolog na :D
2021. jan. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!