Orbán miért mondta, hogy nem lehet lazítani a korlátozásokon amikor elég nyilvánvaló, hogy lesz némi lazítás?
Itt elsősorban a digitális oktatásra gondolok. Dolgozik ismerősöm az oktatási központba és holtbiztosra állította, hogy hétfőn visszahívják a diákokat.
Orbán mégis azt harsongja, hogy itt márpedig nem lehet megengedni a lazítást.
Miért terjeszt álhíreket és mond ellen saját magának?
Kedves 9-es!
Ez ismét 1 hónapig fog tartani?
szerintem ott sem tudnak többet... de nem csak nálunk, sehol sem.
Ha nem lesz hétfőtől teljes lockdown (normálisan megfogalmazott kivételekkel, éjjel is), fekete februárunk-márciusunk lesz.
9-es vagyok, mai napig ott sem tudtak semmit arról, hogy marad a digitális oktatás.
Szóval az intézményeik között sem terjednek az infók.
HVG-s kommentfalról:
"Egyébként kiaaaszott nagy káosz van az iskolákban. Egyről hallomásból tudom, hogy csakis ezen a héten lehet az újonnan bevezetett SAP leltárt (és készletkönyvelést) megcsinálni. Alapvetően olyan helyekre vették meg ezt a kibszott drága rendszert, ahol iskolapadokat és 40 éves voltmérőket tartanak vele nyilván. Mindezt irtózatos pénzért, mert maga a rendszer is dárga, a tanácsadók aranyárban voltak és ... hogy mondjak egy konkrét példát... a gyerek épp olyan hülye marad utána, miután lekönyvelték az összes függönyt, széket és asztalt, /nullára amortizálva/ mint előtte volt...
Lopás a köbön.
A másik dolog: az igazgatóhelyettes, akinek a levelei eljutnak hozzám fél 12-kor küldte szét, hogy a jövő héttől irgumburgum új orarend, meg mindenki kötelezően benn :)))))
LÚ-ZER BARMOK irányítják ezt az országot :)))))"
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!