Ma éjfélkor a kormányok covidjárvány teóriája
hivatalosan is megdől? Véget vetnek a korlátozásoknak?
Figyelt kérdés
Sehol nem keletkezett magasabb összhalálozás, mint az előző években. Nincs szignifikáns növekedés ami igazolhatna egy plusz járványt. Ez egyet jelent, a PCR tesztek nem működnek a konkrét fertőzés megállapításában.
Ez pedig Svédország, ahol még a korlátozásokra sem lehet fogni a normális halálozást:
Nem igaz, hogy nem érted. Azért haltak meg kevesebben mint az előző években mert a kovid miatt jobban odafigyeltek az emberek az egészségükre. :DD
2020. dec. 31. 17:53
2/36 anonim válasza:
Tudom az én ismerősö köröm elég kis minta a globális viszonyokhoz képest,de ebben az évben 1 ismerősömnek volt egy megfázása, a többieknek semmilyen megbetegedése nem volt. Gondolom ehhez vna némi köze a maszkviselésnek, távolságtartásnak és ész nélküli kézfertőtlenítésnek.
Egy fő kivételével se egy megfázás, semmi.. :D
2020. dec. 31. 17:59
3/36 anonim válasza:
Van meg olyan ember aki meg mindig itt tart?
2020. dec. 31. 18:35
4/36 A kérdező kommentje:
Az igazságnál sok ember tart, sőt egyre többen.
2020. dec. 31. 18:41
5/36 anonim válasza:
Láttad te a KSH őszi statisztikáit, kedves kérdező? Kétlem, mert akkor nem írnál ekkora irdatlan nagy baromságokat. A helyedben süllyednék a föld alá.
2020. dec. 31. 18:46
6/36 A kérdező kommentje:
Nem süllyedek el, ha hülye lennék mint te persze szégyelleném, de hála istennek tisztában vagyok azzal, hogy egy járvány nem kiugrásokban jelentkezik év közben itt-ott, hanem meg kell jelennie az éves összhalálozásban is, különben az átlagos halálozást csak egy egy időszakban feldúsította valamilyen körülmény. Például a pánik és a rossz kórházi viszonyok, amik jelentősen felgyorsítanak egy amúgy is beteg embernél egy végzetes állapotot.
2020. dec. 31. 18:51
7/36 anonim válasza:
Nem kiugrás? Hat mi, amikor jarvany csucsa van?? Es tobb a halott, mint egy durva influenzaszezonban?
Hiaba van ott a statisztika, tagadni kell, oke.
Annak meg nagyon jo, akinek egy beteg ismerose van, kapasbol egy tucat csak ebben a honaoban, egy halottal...
2020. dec. 31. 18:57
8/36 A kérdező kommentje:
A kiugrás miért számít ha egyszer nincs más évektől eltérő halálozás? Ez mióta ismérve egy járványnak? A nagy világjárványok de még a kicsikék is mind arról ismeretesek, hogy hány plusz embert vittek magukkal a szokásos halálozáson felül az adott korban az adott polulációban! Ébresztő, józan ész, történelem meg hasonlók!!
2020. dec. 31. 19:06
9/36 anonim válasza:
Attol meg hulyeseg marad amit irsz, mert bizonygatod h nem az 😅
2020. dec. 31. 19:10
10/36 A kérdező kommentje:
Ugyanez igaz akkor rád is ezzel a logikával élve. De én legalább érvelek veled ellentétben, nem? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!