A magyarok, hogy lehetnek ilyen hiszékenyek a politikában?
Ausztriában pedig már 25 éve sem örültek a magyarok inváziójának,amikor a Gorenje-hűtőkért mentek csapatosan. Szemeteltek,loptak is,és egy sem volt közülük cigány!
Nem kellene általánosítani,pedig ma ez szokás.
Magad is általánosítasz amit leírsz :DD
Egyébként meg a lopás és Gorenje hűtő vásárlás között van különbség. A cigányok jártak lopni, nem pedig a magyarok.
amúgy jól látom kérdező, hogy úgy írsz, hogy "A magyarok"? vagyis mi A magyarok?
büszke vagy arra, hogy zsidó vagy de közben meg habzik a szád ha valaki "lezsidóz"? nem értelek.
Kérdező, mi az, hogy zsidó vagy? Ennyi összesen, hogy "zsidó családból származom"? Amúgy pedig magyar állampolgár vagy és magyar az anyanyelved? Mert ha igen, akkor ezzel az erővel én is zsidó vagyok:)
Továbbá nem hiszem, hogy ennyire el kellene magadat határolni "tőlünk". Ha a fenti "kritériumoknak" megfelelsz, akkor inkább magyar vagy, mint zsidó.
Igaz, nem tudhatom miben nyilvánul meg a zsidóságod, mert az ugye nem derült ki a kérdésedből. Illetve a megfogalmazásodból inkább arra lehet következtetni, hogy csak tudomásod van zsidó (származású) felmenőkről, de kb. ennyiben ki is merült a dolog.
Ez számomra azoknak a kategóriája (amibe még egyszer: nem tudom beletartozol-e), akik "kitalálták" maguknak, hogy ők mekkora zsidók és nem "csak sima magyarok", pedig szerintem ezt a félresiklott önazonosság-tudatot leszámítva ők is baromira sima magyarok.
Sokszor mikor valaki azt mondja, hogy zsidó családból származom, vagy csak odaveti, hogy "én is zsidó vagy amúgy", akkor kiderülhet, hogy a zsidón kívül még kb. 3 másik családból is származik az illető:)
Nekem pl. vannak zsidó, magyar és német felmenőim. Mégis azt mondom, azt vallom, egyértelműen magyar vagyok és semmi más. (Ennek megfelelően nemzetben is próbálok gondolkodni, nem pedig lakosságban, MSZP-ben, vagy LMP-ben:) - bár a demokráciánk iránti bizalmam kissé inog)
Én megértelek kérdező.
A kutyákat szokták úgy azonosítani az utcán, hogy német juhász meg vizsla az embereket a Tulajdonnevükkel kellene beazonosítani.
Itt vagyok! Habzik a szám? Nem.
A te szád habzik, mert szóvá merem tenni, azt hogy ekkora idiotizmus van ebben az országban, hogy egy embert akiről nem tudnak semmit csupán azt, hogy azon túl hogy magyar, zsidó vér csörgedezik ereiben, kinézik, lenézik, leköpnék ha tehetnék. Ez a probléma hogy ezt el merem mondani, mert fáj, hogy ez van, vagy csak terelnél, mint a politikusok, csúsztatnál vagy hogy hívjátok ti mindenttudók. ZSIDÓMAGYAR vagyok. És aki csupán azért rühell engem mert közöm van a zsidó vérhez, azt talán nem röhöghetem ki, mint egy gyerekes kis primitív bunkót?
Majd akkor derül ki, hogy hol is állsz, ha "ki kell menni a gátra".
Olyan nincs, hogy "cigány magyar", vagy "zsidó magyar".
Ha a cigány szíve, és lelke helyén van, és segít, ha baj van, akkor ő onnantól már nem cigány, hanem magyar, és ez vonatkozik mindenkire. Sokkal többet jelent a származásnál, vallásnál, vagy bármi másnál.
En sem ertelek a kerdezo most komolyan magyarorszagon ilyen kerdest teszel fel es ertelmes valaszt varsz ra??? wazzzz fogd mar fel, hogy ott utalnak teged mert zsido vagy es mindig is utalni fognak! Ott mindenkit utalnak sajat magukon kivul ha valaki esetleg nem esik bele a tiltott kategoriaba tehat nem zsido es nem cigany de valamiert nem ert veluk egyet akkor rogton hazaarulo meg kommunista meg ilyesmi!
Es jobban teszed ha legkozelebb ilyen hulye kerdeseket nem teszel fel, bar en eros ketlem, hogy zsido vagy szerintem csak provokalni akarsz!
Gyerunk gyoker melymagyarok pontozzatok le attol meg senkik maradtok
ma 16:14
Elég volt te magyargyűlölő s*gg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!