Akikre mondják a politikában hogy zsidók, azok mitől zsidók?
Pl: Lendvai Ildikóra is mondják, hogy Botox Lady de miért?
Mit csináltak ezek az emberek, hogy lezsidózzák őket sokan?
Válasszuk ketté
A politikusoknak vannak gúnynevei. Lendvai pl azért lett Botox Lady, mert van rá komoly százalékos esély, hogy elég durván szétbotoxolta az arcát.
A zsidózás más dolog. Van az országban egy kb 80 százalékos réteg, aki a "cigány" és egy kb 30-40 százalékos, amelyik a "zsidó" szóra ugrik, és akkor se szavazna a fentebbi kategóriákba beilleszthető személyekre, ha náluk lenne a Prima Materia receptje. Tekintve, hogy azt azért elég könnyen megmondani, ki roma, és ki nem, marad a zsidózás, ha le akarják járatni az ellenfeleiket. Jelzem, ez az szdsz-t leszámítva minden párt eljátszotta, pl az MSZP-nél külön program volt arra, hogyan mondjanak szépeket a romáknak, és ugyanakkor ne veszítsék el a rasszista MSZP tagokat.
Általánosítás lett, hogy aki úgy lopja ki a szemed, hogy még meg is köszönöd, az "zsidó".
Amúgy meg 35-ös kolléga, a második hozzászólásodra reflektálva, szerinted ő mi?
SVÉD? :DDDDDDDDDDDDDD
70
Ha nincs roma identitása, akkor az én szememben nem roma, még akkor sem, ha egyesek szerint a külseje alapján az. Ezt a képtől elvonatkoztatva mondom, mert tudom kit ábrázol. Én nem a kinézetet/genetikát, hanem az elhatározást tartom az identitás alapjának, a tudatos döntést.
70
Nem egészen erre gondoltam, mert mint írtam, az önmeghatározást tartom alapnak, nem a más meghatározását.
"Pl: Lendvai Ildikóra is mondják, hogy Botox Lady de miért?
Mit csináltak ezek az emberek, hogy lezsidózzák őket sokan?"
botox azért mert botoxot nyomat magába
a zsidó meg egy negatív jelző arra mondják aki lopott csalt sikkasztott izrael párt (mert az egy nép írtó ország)
a zsidó mindenképp egy negatív jelző
62
Ülj be az időgépedbe, és menj vissza 44-be, mindenki jobban járna:)
35
izrael nép irtó nem kell senkinek vissza repülni az időbe sehova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!