Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?
Figyelt kérdés
Én matekóráról jöttem haza amikor apum felhívott és mondta hogy mi történt.Ti?2010. aug. 8. 17:35
52/58 A kérdező kommentje:
Látom páran a terrortámadás szón akadtak fent. Mindegy, nem az összeesküvés-elméletekre voltam kíváncsi. Akármi is volt vagy nem volt a háttérben nem ez a lényeg, hanem a sok ártatlan akik meghaltak.
2011. szept. 19. 12:16
53/58 anonim válasza:
#51 remélem bele is döglöttél, a 49-es retardált semmirekellővel együtt. Bárcsak ilyen nyomorultakkal lett volna tele a 2 torony a felső szinteken.:)
54/58 anonim válasza:
Egyébként 8 éves voltam. TV-ben láttam, először azthittem, hogy csak film, de utána persze mondták hogy nem... Énrám valamiért akkora hatással volt, hogy évente vagy 2 évente mindig vannak olyan pár napos/hetes időszakok amikor sokszor eszembejut szeptember 11. (mint pl most)
55/58 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindenki azt hitte, hogy egy rossz hollywoodi thrillert lát, csak nehezen kapcsoltunk, hogy ez a Hiradó. Elképesztő volt.
56/58 anonim válasza:
Még csak hat éves voltam, nem igazán fogtam fel mi történik, de anyukámék halálra voltak rémülve, és én is rettegtem.
Legjobb barátomék akkor voltak családostul New Yorkban, és végignézték az egészet.
57/58 Kapitány_úr válasza:
Én nem emlékszem, hogy élőadásban láttam-e, vagy hogyan, de nagyon megmaradt a kép, amikor egy embert mutattak, ahogy zuhan le. Meg egy másikat is, aki épp kiugrani készült. Valahogy nem tudtam mit kezdeni a látvánnyal.
58/58 anonim válasza:
Én abban haltam meg, emlékszek rá. Aztán 3 évvel később leszülettem újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!