Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?
Én az egyik szomszédunknál néztem a tv-t. 8 éves voltam, és felfogtam a helyzetet, de nem fogott el a pánik.
A szüleim azért féltek egy kicsit.
Amúgy az akkori sulimnak volt egy isztambuli testvérsulija, szóval volt egy török gyerek az évfolyamunkon. Folyton ezzel csesztettük
Utolsó, de naiv vagy... Usmama Bin Ladin (cia fedőneve Tim Osman) az afgán barlangjából intézte úgy, a 900 fok alatt égő kerozin megolvassza a sokkal magasabb hőfokon olvadó edzett acélt? Bin Ladin intézte úgy, hogy az ikertornyok a szabadeséses gyorsulás sebességével omlottak össze? Ha az ikertornyok nem lettek felrobbantva, akkor a becsapódás alatti 90 ezer tonnányi acélnak és még 2x annyi betonnak nem volt SEMMI
ellenállása. A becsapódás feletti 30 emelet ugyanúgy 9,2 másodperc alatt ért volna földet, ha szabadon gyorsulva zuhan ugyanabból a magasságból. És a wtc7-es épületet hogy sikerült porig rombolni az araboknak? Hogy érték el a "terroristák, hogy a wtc 7-es épület szintén a szabadeséses gyorsulás sebességével omlott össze? Tudod egyáltalán, hogy mi volt az a wtc 7? Ja, hogy az kínos volt, nem volt a tévében, tehát nem is hallottál róla? Micsoda véletlen... Annyira szélsőségesek voltak, annyira törvényen kívüliek voltak ezek az "arabok", hogy még a fizika alapvető törvényei sem vonatkoztak rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!