Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol voltál 2001. szeptember...

Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?

Figyelt kérdés
Én matekóráról jöttem haza amikor apum felhívott és mondta hogy mi történt.Ti?
2010. aug. 8. 17:35
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
90%
Pont hazaértem az albérletbe életem első főiskolás napját követően.
2010. aug. 9. 11:23
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
9 éves voltam és anyukám munkahelyén, a színházban voltam. Eleinte valahogy még nem értettem, miért olyan nagy baj ez, aztán ahogy néztem a tv-t és számoltak be az áldozatokról felfogtam. Tisztán emlékszem rá.
2010. aug. 9. 14:21
 23/58 A kérdező kommentje:
igen ez olyan esemény amire minden amerikai(és persze az egész világ) emlékszik hogy mit csinált éppen akkor.az amerikaiaknak a másik ilyen, amikor lelőtték Kennedyt.
2010. aug. 9. 15:01
 24/58 anonim válasza:
52%
ez számunkra nem nagy hír volt csak felfújták, ezért maradt meg.
2010. aug. 10. 00:06
 25/58 anonim ***** válasza:
25%
Médiás és részben már nálunk is netes világban történt, ezért emlékszik rá annyi ember.
2010. aug. 10. 18:54
 26/58 A kérdező kommentje:
meg azért is emlékszik rá mindenki, mert nem annyi történt hogy betörtek egy kirakatot...
2010. aug. 10. 19:48
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

Én az egyik szomszédunknál néztem a tv-t. 8 éves voltam, és felfogtam a helyzetet, de nem fogott el a pánik.

A szüleim azért féltek egy kicsit.

Amúgy az akkori sulimnak volt egy isztambuli testvérsulija, szóval volt egy török gyerek az évfolyamunkon. Folyton ezzel csesztettük

2010. szept. 6. 14:02
 28/58 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó! Okosak voltatok! Mi köze a törököknek, a muzulmánoknak 9/11-hez? Az egészet az izraeli moszad tervezte és hajtotta végre. A gépek üresek voltak, távirányítással (google: "Home Run" System) repültek bele a később robbanószerekkel (thermite és cordite) felrobbantott, a szabadeséses gyorsulás sebességével összeomló toronyházakba. Ez az egész 9/11 majdnem akkora zsidó mese, mint anno a holokamu volt.
2010. szept. 6. 14:07
 29/58 anonim ***** válasza:
62%
Az elkövetők arabok voltak, az összes repülőgépet ezek térítették el, ezt nem lehet letagadni! A polgári gépeken civil áldozatok haltak meg, az ikertornyokban pedig túlnyomórészt nem amerikaik dolgoztak. Katona támadhat katonára a háborúkban, de ez a civilek módszeresen legyilkolása volt! Vagyis ha tetszik, ha nem, ez terrortámadás volt, a gyűlölet vallása nevében. Mert az iszlám az!
2010. szept. 6. 14:09
 30/58 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó, de naiv vagy... Usmama Bin Ladin (cia fedőneve Tim Osman) az afgán barlangjából intézte úgy, a 900 fok alatt égő kerozin megolvassza a sokkal magasabb hőfokon olvadó edzett acélt? Bin Ladin intézte úgy, hogy az ikertornyok a szabadeséses gyorsulás sebességével omlottak össze? Ha az ikertornyok nem lettek felrobbantva, akkor a becsapódás alatti 90 ezer tonnányi acélnak és még 2x annyi betonnak nem volt SEMMI

ellenállása. A becsapódás feletti 30 emelet ugyanúgy 9,2 másodperc alatt ért volna földet, ha szabadon gyorsulva zuhan ugyanabból a magasságból. És a wtc7-es épületet hogy sikerült porig rombolni az araboknak? Hogy érték el a "terroristák, hogy a wtc 7-es épület szintén a szabadeséses gyorsulás sebességével omlott össze? Tudod egyáltalán, hogy mi volt az a wtc 7? Ja, hogy az kínos volt, nem volt a tévében, tehát nem is hallottál róla? Micsoda véletlen... Annyira szélsőségesek voltak, annyira törvényen kívüliek voltak ezek az "arabok", hogy még a fizika alapvető törvényei sem vonatkoztak rájuk...

2010. szept. 7. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!