Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?
Figyelt kérdés
Én matekóráról jöttem haza amikor apum felhívott és mondta hogy mi történt.Ti?2010. aug. 8. 17:35
1/58 anonim válasza:
Fú, nem emlékszem már pontosan, de azt hiszem otthon...ja és 3 nappal előtte volt a születésnapom...
2/58 anonim válasza:
én otthon voltam és pont mutatták a tvben, annyira nem hatott meg.
3/58 anonim válasza:
Én pont dolgoztam.És mivel műszaki áruházban dolgozom,egyenes adásban láttam az egészet.
Meg arra emlékszem,hogy másnap volt egy 1 perces megemlékezés az áldozatokért,és akkor megálltunk a munkával mi is.De volt olyan "kedves vásárló"akinek ezt fájt.
Egyébként én idén pont szeptember 11-én utazom repülővel külföldre.
4/58 anonim válasza:
Egyedül laktam, épp beteg voltam, nem dolgoztam, soha nem felejtem el, néztem egy filmet, amit megszakítottak a hírek. Utána elkapcsoltam a CNN-re, néztem mi történt, először anyut hívtam fel, utána meg egyik barátnőmnek az anyukáját, aki a barátjával éppen ott volt az USA-ban, de szerencsére kiderült, hogy pont akkor utaztak északra, úgyhogy jó messze voltak.
5/58 anonim válasza:
A WTC-nél! fenn ültem a gépen!
mit érdekel? -.-
6/58 anonim válasza:
A Flóriánban a műszaki osztályon éppen tévét mentem vásárolni. (Akkor még volt ott áruház). Minden tévé be volt kapcsolva, akkor már füstöltek a WTC tornyai. Azt hittem, valami rossz hollywoodi trillert látok, de aztán bejött a CNN és a magyar kommentárok. Egyszerűen döbbenetes volt, amikor élő adásban vágódott a repülőgép a második toronyba. Aztán gyorsan hazavittem a tévét, de be is kellett állítani még, este már azon néztünk mindent.
7/58 anonim válasza:
Iskolában, akkor másodikos voltam, engem édesanyám még nem traktált ilyenekkel, úgysem fogtam volna fel, mi ez :) Asszem két évvel később a híradóban mondták be, hogy két éve történt a terrortámadás, hát akkor értesültem róla, hogy volt ilyen.
8/58 anonim válasza:
Hazafele jöttem (éppen német tankönyvet vettem; 9-es voltam), és akkori szokásomhoz híven egyből bekapcsoltam a tévét.
9/58 anonim válasza:
[link] itt több beszámolót is találhatsz, nemcsak 9/11-ről, hanem más eseményekről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!