Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?
Figyelt kérdés
Én matekóráról jöttem haza amikor apum felhívott és mondta hogy mi történt.Ti?2010. aug. 8. 17:35
31/58 anonim válasza:
valóban rengeteg naiv ember van ........
32/58 A kérdező kommentje:
ugyanúgy mint a Kennedy-gyilkosság vagy Marilyn Monroe halála, szeptember 11-éről sem fog kiderülni a teljes igazság soha. bár nem is ez volt a kérdésem!
2010. szept. 7. 11:23
33/58 anonim válasza:
14:02 vagyok
14:07-nek: "Utolsó! Okosak voltatok! Mi köze a törököknek, a muzulmánoknak 9/11-hez?"- és szerinted erre 8 évesen ki gondolt ?
34/58 anonim válasza:
Ok, lehet, hogy egy 8 éves gyereket könnyedén át lehet verni. Nem szégyen, a felnőttek többsége is bevette, hogy muzulmán szélsőségesek követtek el terrortámadást a nyugati világ ellen.
Annyi eszem viszont 8 évesen is volt, hogy nem hibáztatom az iskolatársamat a fenti eset miatt :)
35/58 anonim válasza:
15:53- valójában én nem csináltam, a többiek kezdték el, a végén már ő is viccelődött vele. De ez már OFF. Na mind, az említett leleplező filmeket is láttam. Én is úgy vagyok vele, hogy csak sejtjük az elkövetőket, megtudni soha nem fogjuk, vagy ha igen, már nem tudjuk rajtuk számon kérni.
36/58 A kérdező kommentje:
Mivel mindjárt itt a tízéves évfordulója, kiemeltem a kérdést.
2011. szept. 9. 13:09
37/58 anonim válasza:
Éppen maratoni ivászat másnapján pusztítottuk a maradékot, de akkora hírértéke nem volt a dolognak, hogy bárki felhívjon bárkit. Mindenki számára világos volt, hogy a Pearl Harbour v2.0 volt eljátszva, természetesen a hírekből semmit nem hittünk el.
38/58 anonim válasza:
Épp otthon ültem a seggemen. Bár ez csak abban az esetben terrortámadás, ha a CIA terrorszervezetnek számít.
39/58 anonim válasza:
6 éves voltam, marhára nem emlékszem, de sztem suliban.
40/58 anonim válasza:
én éppen otthon kajáltam, közben tv-t néztem. a szám is tátva maradt, és fel sem fogtam akkor ott, hogy mi is történik. sosem felejtem el azt a pillanatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!