Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol voltál 2001. szeptember...

Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?

Figyelt kérdés
Én matekóráról jöttem haza amikor apum felhívott és mondta hogy mi történt.Ti?
2010. aug. 8. 17:35
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim válasza:
100%
Tíz éves voltam és az iskolapadban ültem,otthon tudtam meg.Együtt néztük híreket anyával,rengetegszer láttam a két torony összeomlását,és azt a törmeléket amit az utcán hagyott.Emlékszem,hogy az emberek kézen fogva ugrottak ki az ablakból,ez nagyon elszomorított.Következő nap a suliban mindenki ,erről beszélt.
2011. szept. 9. 20:59
 42/58 anonim ***** válasza:
27%

Aznap alapot öntöttünk.Haverok voltak nálunk ,fogyott a sör és egész nap nem volt bekapcsolva se tv se rádió.Este későn, hulla fáradtan kerültem tv közelbe és nagyon ütős volt amikor láttam mi van.Elmúlt a fáradság egyből.

Ma sem hiszem el ,hogy csak 3000-en haltak meg.

Az tény , hogy az arabok utálják Amerikát és hitük segítségével fanatizálhatók.

Ezek a mostani terror szervezetek sokkal nagyobb(Hamasz,Al kaida) népszerűségnek örvendenek a muszlin világban mint anno a Vörös brigádok vagy a RAF vagy IRA a saját országában.

2011. szept. 9. 21:56
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
Még abban sem vagyok biztos, hogy ezek az állandóan emlegetett terrorszervezetek egyáltalán léteznek, és nem csak egy-két arc meg név, mint a nagytestvér az 1984-ben.
2011. szept. 9. 21:58
 44/58 anonim ***** válasza:
95%
A múltkor olvastam, hogy a CIA hozta létre és fegyverezte fel az Al-Kaidát, az afganisztáni szovjet invázió miatt. A két nagyhatalom állandó rivalizálása volt az oka. Aztán amikor széthullott a Szovjetúnió, az Al-Kaida szembefordult az USA-val.
2011. szept. 9. 23:05
 45/58 anonim ***** válasza:
79%
Azért jó látni, hogy a kérdés kiírása óta mennyivel több ember van, aki nem eszi meg gondolkodás nélkül a média hazugságait. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ilyen sok ember ébred fel. Informálódjatok és továbbra se hagyjátok magatokat becsapni!
2011. szept. 9. 23:50
 46/58 Sz1u ***** válasza:
100%

A munkám során egy kocsmában szólt a kollegám, hogy valami baj van Amerikában. Teljesen ledöbbentünk a TV-ben látottak miatt. Asszem' valami világvége érzésünk volt.

Talán valami hasonló érzés volt, mint mikor '86-ban bejelentették a csernobili atomerőmű katasztrófáját... nem tudtuk, hogy akkor most mi lesz... hogyan tovább...

2011. szept. 10. 02:05
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
gondolom az óvodában voltam nem igazán emlékszem mit csinálhattam 4-5 évesen
2011. szept. 10. 14:59
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak terrortámadások.
2011. szept. 10. 15:59
 49/58 anonim válasza:
79%
Épp WC-n voltam. Szartam. Mondtam tesómnak, hogy hozzon budipapírt mert elfogyott. Ő hozott egy tekerccsel, és mondta közben hogy megtámadták Amerikát. Erre fingottam egy nagyot.
2011. szept. 10. 17:01
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Csernobilt senki sem jelentette be, nemhogy élő adásban, sehogy! Napokig semmit sem tudtunk arról, milyen radioaktív felhő van felettünk. A skandináv országok leplezték le a szovjeteket, utána tudtuk meg. De a WTC élő adásban ment!
2011. szept. 10. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!