Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol voltál 2001. szeptember...

Hol voltál 2001. szeptember 11-én? Hogyan értesültél a terrortámadásokról?

Figyelt kérdés
Én matekóráról jöttem haza amikor apum felhívott és mondta hogy mi történt.Ti?
2010. aug. 8. 17:35
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen kötelező időszakos képzésen voltam. Pont szünet volt, a dohányzóból láttuk a büfé előterében elhelyezett tévén az eseményeket. Na, el is akadt az oktatás menete.
2010. aug. 8. 18:38
 12/58 anonim ***** válasza:
38%
jaj istenem, még mindig vannak olyan naiv emberek akik ezt terrortámadásként fogják fel ? hihetetlen
2010. aug. 8. 18:52
 13/58 anonim ***** válasza:
95%
Én előtte egy irodában voltam, ahol megkötöttem a szerződésemet az internet bevezetésére. Mivel úgy volt, hogy kirúgnak a munkahelyemről, elég komor hangulatban tántorogtam haza. (Aztán végül mégse rúgtak ki.) Bekapcsoltam a tv-t, de talán percek is elteltek, mire rájöttem, hogy nem egy filmet látok, hanem a valóságot. Hívtam a szüleimet, egy-két ismerőst. Teljesen ledöbbentem. Másnap beváltottam a tartalék dolláromat forintra, ami jó lépésnek bizonyult, mert ezt követően egészen mostanáig csak zuhant a dollár a forinthoz képest.
2010. aug. 8. 18:59
 14/58 anonim ***** válasza:
62%
a macedón határon útból Görögo-ból haza. ilyeneket mondtak hogy kitört a II világháború stb :D de biztos.
2010. aug. 8. 18:59
 15/58 anonim ***** válasza:
15%
Kocsiban voltam az Őrs környékén amikor hívott a haverom és elmondta mi történt.
2010. aug. 8. 19:20
 16/58 anonim ***** válasza:
72%

"jaj istenem, még mindig vannak olyan naiv emberek akik ezt terrortámadásként fogják fel ? hihetetlen"

- Igen, vannak. Lehet szeretni, és lehet utálni is az amerikaiakat, az amerikai politikát, vagy gazdasági befolyást, de EZ attól TELJESEN független. 2001. szept. 11.-én civileket gyilkoltak halomra olyan okok miatt, amelyekről azok egyáltalán nem tehettek - szerintem ez tökéletesen kimeríti a terrortámadás fogalmát.

- Munkahelyemen voltam, a portán volt csak egy kisméretű tv készülék. A portás szólt fel, hogy "felrobbantották az ikertornyokat" - mindenki tódult le a tv elé, és csak döbbenten bámultuk...

Pedro

2010. aug. 8. 19:54
 17/58 anonim ***** válasza:
57%

TV-ben láttam. Harmadikos általános voltam. Másnap 2 fiú osztálytársammal a földrajz atlasz hátuljából ahol a zászlók vannak, kivágtuk Afganisztánét, aztán megtapostuk, széttéptük és leköpdöstük :D

Mindhárman igazgatói megrovásban részesültünk :D

2010. aug. 8. 20:02
 18/58 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes kérdés sokszor eszembe jut bár nem voltunk ott NYC-ben mégis sokan pontosan emlékeznek rá ahogy én is.
2010. aug. 8. 21:53
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Fel se fogtuk, hogy amit látunk, az nem hollywoodi katasztrófafilm, hanem a VALÓSÁG. Belénk ivódott, hogy az ilyen képeket nem kell komolyan venni. És nagyon megrázó volt, amikor a Hiradókban láttuk, ez nem film. Ez több, mint 3000 ártatlan áldozat tragédiája, akkor szétpukkant a szivárványszínű buborék, hogy bízzunk egymásban. Azóta még a fehérneműt is leszedik az emberekről a repülőtereken, mindenkit átvilágítanak, mindenkitől ujjlenyomatot vesznek, mindenki potenciális terrorista.
2010. aug. 8. 22:42
 20/58 anonim ***** válasza:
45%

Apud felhívott és nem azt mondta, hogy mi történt, hanem azt mondta, amit neki mondtak, hogy történt. Nem mindegy.

Mindenki agyatlan, gondolkodásra képtelen idióta birka, aki elhiszi, hogy ez a sajnálatos esemény egy arab szélsőségesek által elkövetett terrortámadás volt a nyugati világ ellen.

[link]

Ne pontozzátok le a hozzászólásomat anélkül, hogy el ne mesélnétek nekünk, hogy mitől és hogyan omlott össze az ikertornyok után 5 órával a 47 emeletes wtc 7 Solomon Brothers Building?

www.wtc7.net

2010. aug. 9. 08:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!