Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen jobbos...

Én vagyok az egyetlen jobbos beállítottságú ember, aki környezetvédő és vegetáriánus?

Figyelt kérdés
Rendszeresen járok csomagolásmentes boltba és az ottani arcokról lerí, hogy balosak, akik híresebb "influenszerek" és ezzel foglalkoznak azok is ilyen LMBTQ, feminista eszméket is terjesztenek. Kezdem azt hinni, hogy én vagyok az egyetlenegy, aki jobboldali beállítottságúként foglalkozik a témával. És nagyon károsnak tartom, hogy ezt kisajátították egyes politikai oldalak, miközben közös ügyről van szó.
2020. szept. 1. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
38%
#10 szerintem ez nem igaz amit írsz. Én is jobb oldali vagyok de pl idiótának tartom a Trump klíma politikáját. Ez ember függő szerintem , hogy ki mennyire tesz is a környezet védelemért. Másodszor minden kormány ilyen ez a saját embereimet gazdagítóm és őket rakom be fontos helyekre ez amióta ember él a földön azóta így van és így is lesz amíg ember él a földön. Gondolj bele ezt csinálták anno az ókori görögök,rómaiak sőt még a kommunizmusban is ez volt.
2020. szept. 1. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!