Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a környezetvédők...

Mit gondolnak a környezetvédők, atom emergia nélkül honnan tudnánk előteremteni azt a hatalms mennyiségű áramot amit felhasználunk?

Figyelt kérdés
Nap/Szél energiával ne érveljen senki, mivel csak mezbizhatatlanná teszik a rendszert.
2018. aug. 7. 06:42
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
A környezetvédők, zöldek mind idealista valóságtól elrugaszkodott emberek, nem gondolkodnak ilyeneken.
2018. aug. 7. 06:48
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Ahhoz már kevés az agykapacitásuk, hogy ezen elgondolkozzanak. Nekem viszont van egy ötletem: mi normális emberek használjunk nap- és szélenergiát, a sötétzöldek pedig világítsanak gyertyával vagy használjanak szobabiciklit, mert nekik már nem jut áram.
2018. aug. 7. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a kérdésben Németországra fogok figyelni. Egyrészt a német technikai tudás meghatározó a földrészünkön, másrészt a politika meg beavatkozott a műszaki fejlődésbe. Ugye Merkel nyanya meghatározta, hogy 2022-ig be kell zárniuk az összes atomerőművüket és átállni megújulóra. Ebben a folyamatban most ott tartanak, hogy növelik a szénerőmű kapacitásokat a kieső atomerő miatt (ezzel a zöldbolsevikok nem szokták verni a mellüket), mert a megújuló nem stabil. A nagyteljesítményű energiatárolás meg hivatalosan is a csodavárás szinjén áll.
2018. aug. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!