Mikor fognak már végre rájönni a liberálisok, hogy magyarozni/ fehér emberezni ugyan úgy rasszizmus?
Fehér embereznek, közben meg a mostani Floyd gyilkosság esetén is volt ott ázsiai is.
Vagy hogy nem felelős a mai magyarság a Holokausztért?
Én speciel nagyívben leszarom az egészet, környékén nem voltam.
"Aki büszke a nemzetére az akkor rasszista mert annak a felsőbbrendűségében hisz."
Ha neked ezt jelenti a kettő....
"viszont nincsen több időm rád."
Helyes.
Mindketten tudjuk hogy neked csak a cigányozás, zsidózás a rasszizmus.
Miért nem vállalod fel, ahelyett, hogy itt szaroskodsz?
"Vagy te pl. szívesen helyet cserélnél mondjuk egy cigánnyal a mai Magyarországon?"
Igen.
Ismerek többet is, akiknek érdekes mód nincs semmi gondjuk.
Lehet köze van ahhoz, hogy nem rabolnak, fürdenek meg dolgoznak.
A cigányok egy másik rasszhoz tartoznak ,a zsidók nem. A zsidógyűlölet az antiszemitizmus nem rasszizmus.
annyi érdekelne még, hogy neked is valami anális fixációd van mert minden második mondatban a szarról értekezel vagy csak a szókincsed ilyen?
"cigányok egy másik rasszhoz tartoznak"
És az mit számít?
"annyi érdekelne még"
Ez most komoly?
Tényleg ennyire lesüllyedsz?:)
Hát látom is, hogy nehezen viselitek, hogy a magyarozás ugyan úgy rasszizmus, mint a cigányozás!:)
Nem tudom ezen mit nem lehet érteni:)
Én a butaságodat viseltem nehezen, elvégre ezt többen oda-vissza cáfoltuk, érvekkel, definíciókkal.
Magyar rassz továbbra sincsen, de kiszúrtál magadnak egy meghatározást, amit közel sem fogad el mindenki és addig csavargatok és erőszakolod, míg így akarod érteni.
például ez is egy rasszizmus definíció "egy olyan elképzelés, amely szerint a faji hovatartozás az elsődleges meghatározója az emberek tulajdonságainak és képességeinek, és hogy a faji különbségek veleszületett felsőbbrendűséget biztosítanak bizonyos embercsoportoknak" Méghozzá egy nyugati világban régóta használt.
Az Európa Tanács nem pedig Európa-i amint azt tévesen írtad látszik mennyire sokat tudsz pedig az egyszerűség kedvéért írt egy ilyen definíciót, ami folyamatosan módosul ahogy a wikipédiás is, ami ugyan a legtöbbek által olvasott, de arra szarsz mert az neked nem tetszik.
Ha nyelvészkedni akarsz azt pedig nem itt kellene. Most majd még erőlködsz még egy kört, írsz egy rakás smileyt :))))))))) de itt ki is merül a tudományod.
Bár felmerül bennem, ha az Európa Tanács egyik meghatározása ennyire tetszik minden ajánlásukat ennyire betűről-betűre komolyan betartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!