Mikor fognak már végre rájönni a liberálisok, hogy magyarozni/ fehér emberezni ugyan úgy rasszizmus?
Fehér embereznek, közben meg a mostani Floyd gyilkosság esetén is volt ott ázsiai is.
Vagy hogy nem felelős a mai magyarság a Holokausztért?
Én speciel nagyívben leszarom az egészet, környékén nem voltam.
"Kérdező mivel a Floyd-ügy kapcsán szinte csak arról hallani."
A Floyd úgy kapcsán sok mindent hallani.
Vannak fosztogatók is.
Szal ez nem jött be, sajnálom.
"magyarok nem önálló rassz."
Akkor nézz utána mi a rasszizmus fogalma.
Magyarozni rasszizmus.
az angol wiki szerint a rasszizmus
Racism is the belief that groups of humans possess different behavioral traits corresponding to physical appearance and can be divided based on the superiority of one race over another.
A magyarság nem fizikai adottság, senki se látod, hogy magyar vagy szlovák vagy finn.
A magyar továbbra sem rassz, magyarozni pedig nem rasszizmus.
üdv.
10.
Nem kérdező, továbbra sem érted! Nem fehér embereznek, hanem az amerikai feketékkel szembeni rasszizmusról beszélnek, ez az ami ellen például a BLM küzd. Függetlenül attól, hogy fehér vagy sárga vagy rézbőrű az elkövető. Már pedig ha a Floyd üggyel nyitsz, akkor ez ennyi.
Szal ez nem jött be, sajnálom.
"Nem fehér embereznek, hanem az amerikai feketékkel szembeni rasszizmusról beszélnek, ez az ami ellen például a BLM küzd. Függetlenül attól, hogy fehér vagy sárga vagy rézbőrű az elkövető. Már pedig ha a Floyd üggyel nyitsz, akkor ez ennyi."
Bazz ennyire sötét nem lehetsz.
Floyd esetén egy rakás ember verte a mellét, hogy mert a fehérek.
Ennyi.
Senki nem beszélt a tetves BLM-ről, szal jó lenne, ha nem kevernéd a szart.
Úgy is mondhatnám, hogy Floyd nemegyenlő BLM.
Fogadd el és most már maradj csendben!
"angol wiki szerint a rasszizmus"
Engem nem érdekel az angol wiki.
"a „rasszizmus” azt a meggyőződést jelenti, amely szerint a faj,1 a
bőrszín, a nyelv, a vallás, az állampolgárság vagy a nemzeti vagy
etnikai származás igazolja valamely személynek vagy személyek
valamely csoportjának a lealacsonyítását, vagy valamely
személynek vagy személyek valamely csoportjának a
felsőbbrendűségét"
Ellenben az Európai Tanács szerint ez a rasszizmus.
Legközelebb jobban készülj fel, mert ugyan úgy pofára fogsz esni, mint a haverod a BLM-mel.
Komolyan elhittem te is, hogy megeszem ezt a szart?
Jelenleg a wikipédia, főleg az angol kiadása a legfontosabb információforrás a világon.
Ha Googlebe beírod, hogy racism ezt az beírt definíciót fogod kapni.
Édes kis próbálkozás a részedről ez, csak nem működik, ugyanis te kimazsolázod azt a meghatározást, ami neked tetszik.
Szerinted 100 emberből hány fogja a wikipédiát nézni és hány az Európa Tanács definícióját????
Végül a RASSZizmus évszázadokon keresztül egyértelműen az emberi RASSZokkal szembeni előítéleteket jelölte, gondolom te sem hallottál még soha olyat, hgy egy románokat utáló illetőt rasszistának nevezzenek.
itt eddig te estél pofára és elég csúnyán
Fogadd el és most már maradj csendben!
-ez nem nekem szántad, de nem bírom ki szó nélkül, ha egyszer kiírsz ide egy kérdést, akkor az a minimum, hogy nem jártatod a pofád, ha valaki válaszol rá. Akkor se ha nem tetszik neked a válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!