Mikor fognak már végre rájönni a liberálisok, hogy magyarozni/ fehér emberezni ugyan úgy rasszizmus?
Fehér embereznek, közben meg a mostani Floyd gyilkosság esetén is volt ott ázsiai is.
Vagy hogy nem felelős a mai magyarság a Holokausztért?
Én speciel nagyívben leszarom az egészet, környékén nem voltam.
Az ostoba arroganciád már-már szórakoztató, de legalább a kérdésre tudtál egy példát mondani.
Nagy különbség van aközött, hogy egy milliomos sztárt ér inzultus vagy egy átlagembert. Ezért tettem fel a fenti kérdést. Rengeteg fekete híres embert semmi gond nem ért nyilvánvaló bűncselekmény esetén sem. De pl. híres fehér embereket se ért semmilyen hátrány, nyilvánvaló bűncselekmény elkövetésekor sem. Ez annak köszönhető, hogy a gazdag emberekkel az igazságszolgáltatás és a társadalom kíméletesebb, ha fekete, ha nem. Ez nyilvánvaló.
Oké, fenyegettek meg cigányok, vegyük ezt példának.
Beváltották az ígéretüket? Szerinted, ha a cigányok megvernek, akkor a rendőrség mit csinál? Milyen valószínűséggel veszik komolyan a bejelentésedet? Mennyi eséllyel keresik meg a tetteseket és mennyi időn belül? Milyen hamar kerülnek börtönbe? Milyen lesz az ítélet súlya? Hány évet kapnak? Vagy kapnak egyáltalán letöltendőt? A vádlottak milyen ügyvédet tudnak megengedni maguknak?
Nem kérdőjelezem meg azt, hogy rasszizmusnak minősül, ha cigányok fehér embert vernek meg és azt sem kérdőjelezem meg, hogy megijedsz, és azt is elismerem, hogy rossz dolog az, ha egy cigány megfenyeget, de nem "ugyanolyan" rasszizmus, mint ahogy az a kérdésedben szerepel.
A fenti kérdéseket te - egy átlagos magyar - meg egy átlagos cigány, aki hasonl helyzetbe kerülne, teljesen máshogy válaszolná meg. És ezért nem ugyanolyan a kettő.
Vagy te pl. szívesen helyet cserélnél mondjuk egy cigánnyal a mai Magyarországon? Ha igen, miért? És ha nem, akkor miért?
Ha cigányoznak, magyaroznak, az bizony rasszizmus.
A magyarok vendégszerető, szorgos emberek gazdag történelemmel, és örülök, hogy magyarnak születtem.
Én rasszista vagyok ha ezt vallom? Mert ez is magyarozás.
#31, "valamiért mindig feketék ellen történnek"
Nézd, legalább ne hazudozz össze-vissza mindent. Te is tudod jól, hogy az usánkában vezetnek rasszalapú statisztikát, nem kell a seggedből előhúznod kamu "tényeket".
23:02
Látom még mindig nem esik le:
Ez a kérdés, ahogy szerepel is benne, azokról a liberálisokról szól, akik fehér embereznek meg magyaroznak.
GF esetén is volt egy masszív ilyen réteg.
Az, hogy te hülye vagy és ezt nem vagy képes felfogni, nem tudok mit kezdeni.
Nyomod még mindig a BLM témát, mert meg lett említve GF, holott ezt is leírtam, hogy a kettő nem egyenlő.
Innentől kezdve nem érdekelnek a hozzászólásaid, mert látszik hogy képtelen vagy felfogni hogy Ezt benézted, nem gyengén.
"Én rasszista vagyok ha ezt vallom? Mert ez is magyarozás"
Olvasd már el a fogalmát...
Elolvastam, az alapján írtam.
Aki büszke a nemzetére az akkor rasszista mert annak a felsőbbrendűségében hisz.
"Nagy különbség van aközött, hogy egy milliomos sztárt ér inzultus vagy egy átlagembert."
Nem ez a lényeg, te ostoba, hogy mik a következmények.
Nem attól függ, hogy rasszizmus e vagy sem.
Ezt értsd már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!