Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor fognak már végre rájönni...

Mikor fognak már végre rájönni a liberálisok, hogy magyarozni/ fehér emberezni ugyan úgy rasszizmus?

Figyelt kérdés

Fehér embereznek, közben meg a mostani Floyd gyilkosság esetén is volt ott ázsiai is.

Vagy hogy nem felelős a mai magyarság a Holokausztért?

Én speciel nagyívben leszarom az egészet, környékén nem voltam.

2020. jún. 29. 15:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
74%
Jaja, az angol wikipédia hiteles forrás. Megnézed a rasszizmus definícióját a mai napon. Meg megnézed, hogy 2019-ben mi volt a wikipédián a rasszizmus definíciója. Meg 2018-ban. Meg 2017-ben. Egészen 2004-ig. Minden évben gyökeresen más definíciót találnak ki. Ez neked hiteles forrás?
2020. jún. 29. 20:59
 22/51 A kérdező kommentje:

"Jelenleg a wikipédia, főleg az angol kiadása a legfontosabb információforrás a világon."

Kinek???:D

Ne legyél már nevetséges a Wikivel.:D

Az ET állásfoglalása adott, innentől kezdve nincs miről beszélni.

A magyarozás rasszizmus.

2020. jún. 29. 21:19
 23/51 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Miért, mi hátrány ér téged a "magyarozás" által azon kívül, hogy sérül az egód és duzzogsz egy kicsit, mert nem esik jól?
2020. jún. 29. 21:22
 24/51 A kérdező kommentje:

"Miért, mi hátrány ér téged a "magyarozás" által azon kívül, hogy sérül az egód és duzzogsz egy kicsit, mert nem esik jól?"

Ugye ez a kérdés csak valami vicc?

A feka Hamiltont milyen hátrány éri, amikor lefekázzák?

2020. jún. 29. 21:24
 25/51 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Nem vicc volt, érdekel a kérdésed. Te nem egy fehér Hamilton vagy, hanem egy középszerű hétköznapi ember.

Szóval téged mi hátrány ér, hogyan tapasztalod meg a rasszizmust?

2020. jún. 29. 21:30
 26/51 anonim ***** válasza:

Wikipédia 2020:

"Racism is the belief that groups of humans possess different behavioral traits corresponding to physical appearance"

Wikipédia 2019:

"Racism is the belief in the superiority of one race over another, which often results in discrimination and prejudice towards people based on their race or ethnicity"

Wikipédia 2017:

"Racism is discrimination and prejudice towards people based on their race or ethnicity"

Wikipédia 2016:

"Racism is prejudice, discrimination, or antagonism directed against an individual or group based on their race"

Wikipédia 2015:

"Racism consists of both prejudice and discrimination based in social perceptions of biological differences between peoples"

Wikipédia 2014:

"Racism is generally defined as actions, practices or beliefs, or social or political systems that are based in view that sees the human species to be divided into races with shared traits, abilities, or qualities, such as personality, intellect, morality, or other cultural behavioral characteristics, and especially the belief that races can be ranked as inherently superior or inferior to others, or that members of different races should be treated differently"

Nem folytatom tovább, gyakorlatilag havonta más jelentése van a wikipédia szerint.

2020. jún. 29. 21:49
 27/51 A kérdező kommentje:

"

Te nem egy fehér Hamilton vagy,"

Az analógia szempontjából teljen mindegy mi vagyok.

Hamiltont milyen hátrány éri?

Na, mi van?Csak nem betalált a kérdés:)

"Szóval téged mi hátrány ér, hogyan tapasztalod meg a rasszizmust?"

Engem többször fenygettek már meg a magyar mivoltom miatt cigányok.

2020. jún. 29. 21:52
 28/51 A kérdező kommentje:

"hogy szándékosan játszod a"

Nem.

Te játszod a hülyét:)

A rasszizmus nem attól lesz rasszizmus, hogy ér e a hátrány.

Ha cigányoznak, magyaroznak, az bizony rasszizmus.

2020. jún. 29. 22:01
 29/51 anonim ***** válasza:
73%

"Bazz ennyire sötét nem lehetsz."

Én ugyanezt érzem veled kapcsoaltbna is, de a tények mást mutatnak, lehetsz!

"Floyd esetén egy rakás ember verte a mellét, hogy mert a fehérek."

Egyrészt itt is ugyanazt játszod, hogy te kiválasztod, hogy neked mi tetszik, én konkrétan külön írtam, hogy ez nem a fehérekre volt kihegyezve, csak te így hiszed, hinni a templomban kell.

Ennyi.

"Senki nem beszélt a tetves BLM-ről, szal jó lenne, ha nem kevernéd a szart."

Mea culpa, okosabbnak hittelek, és azt gondoltam, hogy aki a Floyd üggyel nyit, az ebben az irányban gondolkodik, tévedtem okosabbank gondolatalak annál, amilyen vagy. Elnézést!

"Úgy is mondhatnám, hogy Floyd nemegyenlő BLM."

Valóban nem a BLM egy már lassan hat éves szervezet sajnos, mert azóta aktuális a munkájuk, jellemzően ugyanis a feketék elleni erőszakos rendőri fellépés hozta létre a mozgalmat.

Fogadd el és most már maradj csendben!

nem is írhattam volna szebben, ezt kellett volna tenned, sőt ki sem kellett volna írni a kérdést.

2020. jún. 29. 22:02
 30/51 anonim ***** válasza:
83%
15-ös! Tudod van az a tény, hogy a halállal végződő rendőri fellépések valamiért mindig feketék ellen történnek. De egyébként ezt próbálom magyarázni a kérdezőnek is, hogy nem a fehérek rasszizmusáról, hanem a feketék elleni rasszizmusról volt itt szó, amit szerintem értetek is, csak adjátok a hülyét.
2020. jún. 29. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!