Magyarországon vagy Romániába jobb az élet?
Nekem volt "szerencsém" Romániában egy hetet eltölteni,egy kollégiumban elszállásolva.Valami borzalom volt,omladozó vakolat,30 éves világítás,nyikorgó nyílászáró stb.
A közvilágítás a béka segge alatt van,az útminőség pedig kritikán aluli,a rendőrautókat pedig már ette rozsda. Mintha belső-Ázsiába lettem volna...
Kérdező, aztán ezek közül mi az ami Magyarországon nincs? Omladozó vakolat? Minden második vidéki házon. 30 éves világítás? De legalább van. Az Orbán veje olyan szépen eltette a pénzt amit a közvilágításra szántak, hogy utána az összes utca sötétben maradt. Nyikorgó nyílászáró... ez most komoly? Ez jelenti a különbséget országok színvonala közt? Szerintem még Svájcban is találnék nyikorgó nyílászárót... Miért hiszed hogy a magyar kollégiumok különbek? Van ahol egy emeletre jut egy budi, én voltam kollégiumban, volt olyan hogy a buli utáni hányás egy hónapig ott volt a folyosón.
Útminőség... jártál te magyar utakon? Kb. mémmé váltak a magyar utak, olyan kátyúink vannak (még Pesten is, nem hogy vidéken), hogy egy kamion eltűnik bennük. Nehezen hiszem hogy a Románok tudnák überelni a mi szar útjainkat. A rendőrautókban igazad van, azok tényleg nagyon flancosak nálunk, valószínű is hogy a traffipaxozás meg a bírságolás csak S Audiból meg vadiúj A Merciből végezhető...
Le lehet pontozni, de idi*ta az, aki szerint Romániában jobb élni, mint itt. Csak a gyűlölet és az antimagyarizmus beszél belőlük. Egyébként is a skizofrénia egyik fajtája az, ha másképp cselekszik valaki, mint amit gondol. Ha valaki tényleg biztos benne, hogy ott jobb, akkor oda lehet menni.
Tényeket tekintve nagyjából egy színvonalon van a két ország, nagyon sokat fejlődött Románia.
Ti már voltatok Romániában?Ha igen,nem dicsőitenétek!
Ha tényleg azt hiszitek,hogy jobb élni,költözzetek ki egy hónapra és sírva jönnétek vissza.Nekem 1 hét bőven elég volt Romániából.
Hiába vannak szép erdők,medvék,források stb. de az nem kárpótol,annyira rohad az ország. Szóval ne mondjátok azt,hogy egy álom ott élni,mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!