Miért várják meló nélkül a fizut?
Én soha nem kaptam egy vasat sem, ha nem dolgoztam, pedig diplomás munkaköreim voltak mindig.
Maradj otthon!
Ja...én simán ellenék itthon ÉVEKIG. Rendelnék kaját meg csajt, lövöldöznék a kertben, kivinném az összes játékot, minden filmet megnéznék és minden könyvet kiolvasnék, ...
De nem megy, mert nem jön a lóvé!
Akkor most miért várják sokan az ajándék pénzt?
Amikor a romák kapják, azok sokak szerint élősködők.
Amikor a nyugdíjasok kapják, az sokak szerint szavazatvásárlás.
Amikor több ismerőst elküldtek a rendőrségtől, mert nem volt érettségijük, akkor őket sem sajnálta senki, meg a családjukat sem.
Akkor mire várnak pénzt a népek?
"én simán ellenék itthon ÉVEKIG. Rendelnék kaját meg csajt, lövöldöznék a kertben, kivinném az összes játékot, minden filmet megnéznék és minden könyvet kiolvasnék"
Normális, egészséges embernek azért vannak magasabb szintű szükségleteik is. Ha neked elég a Maslow piramis legalja, az legyen a te bajod.
Az mondjuk nem derült ki a böffentésedből, mi a kérdés, de a válasz szerintem karaj.
"Mert nem értik az alapvető gazdasági összefüggéseket"
Akkor gondolom Donald Trump dollármilliárdos üzletember és az USA elnöke szintén "nem érti az alapvető gazdasági összefüggéseket", mert felnőtteknek 1000$ gyerekenként 500$ segélyt akar kiosztogatni.
Én nem gondolnám, hogy bárki is "cserben lenne hagyva". A szó szoros értelméért. Persze, van igazság abban, hogy tartsuk el legalább azokat (is), akik eddig dolgoztak, de valahol abban is, hogy aki eddig nem tudott félretenni magának pár havi tartalékot, az miért nem tudott? Mindkét oldalban van valami.
A leginkább érintett ágazatokat segíti az állam. Szerintem korrekten kompenzál ismerve a gazdasági lehetőségeket és biztosan nincs vége. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok és soha nem is voltam narancssárga.
Nem lehet mindig mindenben az államra mutogatni és várni a sült galambot, hogy majd ők megoldják a helyzetünket. Sajnos ez most egy nehéz időszak, ami valakit jobban, mást kevésbé érint jelen pillanat, de egy valamiben mindenki biztos lehet. Ezért még kőkeményen szívni fog MINDENKI, kollektívan.
miert kell ertelmetlen provoktaiv kerdeseket feltenni?
Senki nem varja el, csak a te kis agyacskadban kepzelodsz ilyeneket.
Ne feltetelezz valotlant.De a te bajod. pa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!