Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a kistesót várják, hogy...

Akik a kistesót várják, hogy látjátok el 2 év alatti kicsiteket emelgetés nélkül, sok pihenéssel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 21:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két évesek múltak az ikreim, de még kell őket emelgetni, pl. etetőszékbe, kádba, babakocsiba.

A védőnő mondta, hogy hajlítsam be a térdemet és egyenesítsem ki a hátamat, ha emelek, akkor nem olyan megterhelő.

Sok pihenés? :) Esténként itt a gépnél, egy kicsit... ennyi jut.

2013. ápr. 15. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
hat en 4 hetig annyira rosszul voltam, hogy csak fekudni tudtam. szerencsere a 21 honapos lanyom jo gyerek igy nem volt komolyabb problema, de szenvedtunk! foleg az etetes es a pelusozassal volt baj! meg egy nyers krumpli gondolatatol is meghaltam! emelgetni ugyanugy emelgetem a fizikai allapotom eleg jo szoval sosem okozott gondot az emeles nehezebb targyakat terhesseg alatt, de ugy tudom, hogy amihez hozza van szokva a tested az nem okoz problemat a terhesseg alatt sem, vagyis a kisteso emelesehez szoktal, igy nem tortenik semmi, ha emelgeted. persze, ha nincs problema a terhesseg alatt. bocs siettem!
2013. ápr. 15. 21:17
 3/19 anonim ***** válasza:
jajj, nem kisteso, hanem az 1.baba! opsz!
2013. ápr. 15. 21:19
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
A szervezetem tudja, hogy egyet már szültem és őt kell emelnem, ellátnom, úgyhogy ebből nem lehet baj szerintem.
2013. ápr. 15. 21:20
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

Én is simán emelgetem a 20 hós lányomat! Hintába, meg ha már fáradt akkor elhozom a 2.ra!

Eddig nem panaszkodott a pocaklakó

10+2 hkm

2013. ápr. 15. 21:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom nem vagytok szívbajosak :)
2013. ápr. 15. 21:26
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 éves a lányom,én is emelgetem kádba ,etetőszék,pelenkázni,babakocsiba,nem érzem nehéznek,már hozzá szoktam. Pihenni délután szoktam ,amikor ő alszik akkor én is,mivel egyetlen tünetem van az állandó álmosság,az elején a lányomnál is így volt,remélem nemsokára elmúlik:-))
2013. ápr. 15. 21:29
 8/19 anonim ***** válasza:
ha csak nincs valami baj a terhesseggel,akkor nem értem,miért ne lehetne emelgetni a nagyot,nekem pl. fel se tűnik a 10 11kiloja,ha megemelem...de én pl mikor öt vártuk sem csináltam ebből ügyet,azért érzem,jelez a testem,h hol vannak a határok,szerintem..
2013. ápr. 15. 21:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ez tök nem para... Mármint más az, amikor 8 órás ülőmunkából teherbe estik az ember, és vigyáznak rá, hogy ne emelgessen hirtelen sokat/nagyot stb. De én már 16 hónapja emelgetem, cipelem a gyerekemet és rohangálok utána reggeltől estig. Ennyi idő alatt a szervezet bőven hozzászokott, azért, mert babát várok újra, nem akarom, hogy a nagyobbik bármiben is hátrányt szenvedjen.

Ma pl a kismama torna első felében végig fognom kellett a 10 kilós seggét, mert éppen bújhatnékja volt, tehát lényegében én pocakosként intenzívebben edzettem, mint a nem pocakosok :)

Semmi panaszom sincs, és biztos vagyok benne, hogy nem is lesz.

2013. ápr. 15. 21:50
 10/19 Babeli Zurzavar ***** válasza:
hasonloan az elozo valaszokhoz, en sem stresszelem tul a dolgot,11 honapos a fiam, 11 kilo, en 16 hetes vagyok, nem tehetem meg, hpgy ne szenteljek Neki olyan figyelmet, amit korabban megszokott/megerdemel. ha nem tudtam volna elfogadni a tenyt, hogy ez nem az a jo kis pihis, elso varandossag lesz, akkor eleg nagy felelotlenseg lett volna ilyen pici korkulonbseggel vallalni babakat:-)
2013. ápr. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!