Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy tesó emelgetés meddig...

Nagy tesó emelgetés meddig szabad? 16 hetes terhes vagyok, vagy egy 16 hónapos,12 kg-os kisfiam, akivel nem igazán tudom megtenni, hogy nem emelem fel. Meddig lehet emelgetni, hogy ne legyen belőle baj?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
36. hetes terhes vagyok, van egy másfél éves 11 kilós lányom. Muszáj volt, főleg, hogy még csak 2 hónapja jár önállóan. Ha nincs gond a terhességeddel lehet, persze figyelj, hogy ne hasból emeld, hanem inkább a karizmodat használd.
2012. aug. 19. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon a te tűrő képességedtől függ. Én az első terhességemnél, még a 39ik héten is simán cipeltem a locsoló vizet, 10-10 liter egy egy kézben. Másfél-két órás túrákra jártam hetente. Most 8 hetes vagyok. Bár még korai kijelenteni, de szerintem ezzel a terhességgel nem fogok annyit bírni, valahogy már most sokkal gyengébbnek, fáradékonyabbnak érzem magam. Előző babánál ilyen nem volt.
2012. aug. 19. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 7 hónapig bírtam a 14kg-os lányom majd 3 hónap kórház lett a vége.
2012. aug. 19. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Végig emelgettem a nagyobbat, 15kg. Semmi gond nem volt.
2012. aug. 19. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nagy tesók vannak közel 15 kilósak,20 hónaposak ,én 4 hetes terhes vagyok,eddig sem nagyon emelgettem őket ezután meg főleg,én félek hogy emiatt nehogy baja legyen a lakómnak:)))inkább terelek,kockázni hívom őket,vagy megyünk a mi kis játszóterünkre stb....
2012. aug. 19. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
39 hetes vagyok, és én még néha felemelem a nagyobbamat,aki 21 hónapos és 12,5 kg. Egyáltalán nem érzem nehéznek,
2012. aug. 19. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos saját hibámból tanulva óva intelek az emelgetéstől.Jelenleg 23 hetes terhes vagyok és van egy 15 kilós fiam.2-3 hete bevéreztem,megrepedt a burok és szivárog a magzatvizem.Eltiltottak a fiamtól és csak feküdnöm szabad.Nem biztos,hogy megmarad a babám.
2012. aug. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!