Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány féle képpen fájhat egy...

Hány féle képpen fájhat egy terhes has?

Figyelt kérdés

Van amikor kifeszíti magát a baba,van amikor menszi szerű,és van amikor elég élesen fáj a hasfalam.Aztán teljesen elmúlik.

Normális ez?

2012. aug. 19. 08:07
 1/2 A kérdező kommentje:
32.héten vagyok.
2012. aug. 19. 08:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 33 hetes vagyok. Ez teljesen normális ne aggódj.

Nekem kellemetlen, de nem fáj amikor a kisfiam kinyomja magát, vagy helyezkedik és a bordámnak feszül. Aztán fáj a hasam alja, ez inkább húzódós érzés-éjjel amikor egyik oldalról a másikra fordulok. Ja és muszáj fordulnom, mert zsibbad az oldalam ha mindig csak az egyiken fekszem. De érdekes mert ha állok, sétálok akkor nem feszül.

És van olyan amikor belenyilall. Ez egy pár napja, egy hete van. Leginkább éjjel amikor nyújtózkodom, na ez fáj :)

De ezek szerintem teljesen normális dolgok!

33hkm

2012. aug. 19. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!