Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Munkanélküli terhes kismama...

Munkanélküli terhes kismama mit igényelhet segítség képpen?

Figyelt kérdés

Sajnos hosszú ideje munkanélkülin vagyok bár mellette dolgoztam ugyan,de nem voltak hajlandók bejelenteni...

Megelégeltük és belevágtunk a bébi projectbe :)

Azt szeretném tudni,hogy a városházán (helyileg)

mindenhol adnak e valamiféle támogatást a kismamáknak vagy csak néhol?

Mert hallottam hogy van ahol adnak mindenkinek szinte,de van város ahol meg szinte egyáltalán nem.És még,hogy milyen néven kell érdeklődni ez a bizonyos segély iránt?

2010. jún. 11. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszeri szociális segély és normatív lakásfenntartási támogatás.Én ezekről tudok.
2010. jún. 11. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Kapod a GYest, a Családit. Szülés után egyszeri anyasági támogatást, és önkormányzatonként különböző összegű babatámogatást.

Talán segélyt, de ennek feltételei lesznek (együttműködés munkaügyi kp-val, vagy közmunka). Az Önk.szociális osztályán érdeklődj. Vannak olyan segélyezési formák ahol átlagjövedelmet nézik, tehát ha egy háztartásban élsz a férjeddel azt is beleszámolják majd.

2010. jún. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!