Most vagyok 20 hetes terhes 10 héig szedtem a magne b6 ot de leállitották mert szédültem tegnap voltam dokinál ujra adták bár minden rendben van megelőzés képpen. Ti hogy szedtétek? Szeditek? 2x1 et szedtt vki?
Figyelt kérdés
Nem szédültetek töle?A doki 3x1 adott de félek a szédüléstől.Babának nem árt ha csak akkor veszi be az ember ha görcsöl?2009. febr. 4. 10:54
1/3 anonim válasza:
Én 3szor 1-et szedek.Szoktam időnként szédülni,nem gondolom,hogy attol.Szerintem egy bizonyos magnézium szintet fent kell tartani a szervezetben,hogy ne görcsölj.Én szedném ahogy előirták.
2/3 anonim válasza:
Próbáld helyette a Magnerotot az is magnézium elég jó adag én azt szedtem bár nekem nem volt bajom a Magne B6-tól sem. Ezt is orvos adta akkor amikor keményedett a hasam. Hátha jobb, vagy valami egyéb bennelévő anyag nem irritál annyira.
3/3 anonim válasza:
Szia,
Én kis dózisú magnézium pluszt iszok. Ami tartja a magnéziumszintet, a magnézium citritet csak akkor szedem, ha begörcsölnék... amúgy én is szédülök ha szedem a bogyót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!