Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvosom a 31. héten megelőz...

Az orvosom a 31. héten megelőzés céljából Betadin kúpot javasolt. Eddig semmi bajom nem olt, most akkor miért van fehér sűrű folyásom?

Figyelt kérdés
Azért írta fel, hogy ne legyen korai burokrepedés valami megbújó fertőzéstől. Mind az 5-öt elhasználtam, de sűrű, szinte darabos fehér valami jön ki ott. Nem viszket és nem irritál. Esetleg a kúpban lehet valami segéd anyag és az jön ki, csak hát azt nem értem, hogy a kúp meg ugye barna. Járt már így valaki? Esetleg lehet, pont a kúptól lett valami bajom?
2011. márc. 6. 15:24
 1/2 anonim válasza:
Ugyanígy voltam, de a doki felvilágosított, hogy az erősebb folyást, fehér váladékot a kúp okozza. Én is csodálkoztam, hogy miért nem barna, de megnyugodtam, mert a folyás elmúlt, és az orvos is rendben talált mindent a köv. vizsgálatkor. Hozzáteszem: nekem volt a terhesség alatt tünetmentes hüvelyi fertőzésem. Semmi viszketés vagy irritáció.
2011. márc. 6. 17:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat segített. Én is ebben reménykedtem.
2011. márc. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!