Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » H1N1 elleni oltás után szerint...

H1N1 elleni oltás után szerintetek lehet szedni oscillococcinumot további megelőzés céljából?

Figyelt kérdés
27hkm
2009. dec. 6. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

szerinem vehetsz be,de csak ha köhögsz,vagy fáj a torkod!én is úgy szoktam:)

de h tudtad leírni a nevézO-O

2009. dec. 6. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell hozzá köhögés, hiszen pont hogy megelőzésre való szer, hetente 1. Ha tünetek vannak, akkor gyakrabban. Rá van írva, kedves első.

Én oltás helyett szedem. 32 hetes kismama

2009. dec. 7. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedem mellette (heti 1), mert még az oltás nem hat. A dokim is mondta, hogy lehet.
2009. dec. 7. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Lehet megelőzésre is.Csak sajnos nálam nem vált be...
2009. dec. 7. 08:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Hogy érted, hogy nem vált be? Megbetegedtél? Remélem már jobban vagy. Vigyázzatok Magatokra!

2009. dec. 7. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Tudtok nekem segíteni egy kérdésbe?Beoltattam magam pénteken és azóta egy folytában köhögök.Nagyon féltem a picit.Lehet baja a köhögéstől?13hetes km

Köszönöm!Boldog babavárást kívánok és sok egészséget!

2009. dec. 7. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, miért nem mész el orvoshoz? A köhögésből bármi lehet. Lázas nem vagy?
2009. dec. 7. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó aki írt és kérdezett.Lázas nem vagyok,hál istennek!Holnap megyek ha nem múlik el.Remélem nem lesz gond!Mérem folyamatosan a lázam.Most már azt mondom kárnak adattam be,mert nagyon félek,hogy baj lesz a babával!Nem szeretném a 2 babámat is elveszteni!Elvileg van mellék hatás,erre figyelmeztet az orvos.Köszönöm a válaszokat!Vigyázzatok magatokra!13hetes km
2009. dec. 7. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
8:47-es influenzás lettél?
2009. dec. 7. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:
A 8:47 nem lettem csak ez egy mellék hatás ami az oltás után van aki meg kapja.Ma voltam orvosnál és meg nyugtatott.Azt mondta a köhögés nem árt a babának.Köszönöm,hogy segítettetek!vigyázzatok magatokra!Boldog baba várást kívánok!13hetes km
2009. dec. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!