14 hetes kismama vagyok. Ki kapott IDflu 15 mikrogramm oltás? Jól vagytok? Én félek tőle.
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 05:56
2/12 anonim válasza:
Szia, én kb. három hete beadattam. Semmi bajom nem volt tőle, csak pár napig a felkaromban egy kis izomláz-szerű fájdalom. Még hőemelkedésem sem volt. Most vagyok 27 hetes, ikrekkel.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És te is a 15 mikrogrammosat kaptad? Mert én szóltam az orvosnak hogy az 60 év felettieknek adható be és írt másikat a 9 mikrogrammos változatot, ami az én korosztályomnak való.
2011. márc. 4. 15:32
4/12 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Igen az ellen van.
2011. márc. 4. 15:33
5/12 anonim válasza:
Ki az a barom orvos aki március 3-án kismamának h1n1 elleni védőoltást ad??? Minek? Március közepére leszel védett, semmi értelme. Ma már olvastam egy ilyen kérdést, aki kiváltotta és holnap adatja be. Lányok, nektek elmentek otthonról?
6/12 anonim válasza:
Második vagyok: SAJNOS nem tudom, melyiket adta! Azt mondta, ezt adja a fiatal felnőtteknek, így a kismamáknak is. Az én orvosom nem barom, ezt az utolsónak írom, megbízható szakember. A járvány még tart, és újra jön a hideg idő. Én sokkal nyugodtabb vagyok így, a babáknak meg nem árt.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszodat utolsó. Én sok orvost megkérdeztem itt interneten is, meg a nőgyógyászom is azt mondta hogy adassam be.Nem mondta hogy késő már. Eddig azért nem adattam be, mert még az első trimeszterben voltam és nem mertem.
2011. márc. 5. 09:21
8/12 anonim válasza:
Akkor hajrá :) Éljenek az ilyen orvosok. Egy hét iszonyú, veszélyes, halálos, rettenetes, félelmetes időszak következik még.... Adassátok be, csak egyet ne felejtsetek el, egy hét a védettség minimum, és addig a szervezetetek gyengébb mint máskor... így ne csodálkozzatok ha akkor kaptok el valamit. De hajrá!Hátha még áprilisban támadnak a gyilkos vírusok
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: de érdekel mások sorsa! Én se adatnám be,ha nem lennék kismama. Nem tartozok a veszélyeztetett csoportba egyébként.De döntenem kell, hogy melyiktől félek jobban. Ez nem egy egyszerű döntés. Gondolom te nem vagy kismama, így könnyen beszélsz!
2011. márc. 6. 12:09
10/12 anonim válasza:
Ne fikázd már a kérdezőt! Én is ilyen helyzetben voltam, már beadattam volna decemberben, de első trimeszterben nem akartam. Így febr. elején adattam csak be. Késő volt az is, de mit csináljon szerencsétlen, ha terhes?? Félti a babát és magát is, én megértem teljesen.
Ugyanúgy járvány van amúgy most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!