Takarítónői állás terhesen? Elvállaljam? Nem árt a babának a sok emelgetés, tologatás ami vele jár? Csak a pénz miatt.
Ha normál terhességed van és te feltudod mérni mit tudsz és mit nem megcsinálni akkor nem.
Egészséges terhességnél annyit csinálhatsz mint terhesség elött. Vagy is ha rendszeresen emelgettél tologattál elötte akkor terhesen is lehet. nekem lányom 1,5 éves volt mikor terhes lettem, 10 kilót emelgettem 9 hónapig. DE ez túl sok lett volna az elsö terhességemnél mert az elött semmit nem emelgettem. Ja és a szülés elött 1 héttel költöztünk.
Attól, függ mit kell emelgetned?
Mert mondjuk egy széket kell arrébb tenned amíg felsepersz akkor nyílván nem.
hát nem tudom... én a vegyszerek miatt is aggódnék, nem jó azt belélegezni, még úgy is hogy nem terhes az ember lánya...
meg ugye ott van az emelgetés is.
én is dolgoztam takarítóként, tudom milyen (szar) :)
próbáld ki, ha nem működik, max megköszönöd a lehetőséget.
Azt a maszkot mar elso terhessegemmel probaltam...majdnem megfulladtam.
Kerdezonek: az huzos, nekem nehezet nem kell emelgetni, raadasul mar van egy gyerekem, akit emelgetek, ugyhogy hozza vagyok szokva
A vegyszerek ellen meg azt csinalom az utobbi par napban, hogy oldalra forditom a fejem, ugyelek, hogy kozbe veletlen se nyissam ki a szam, ha lehet levegot se. Igy valamennyire lehet csokkenteni a dolgot. 5 oraban dolgozom, elso 1.5 oraban wc-t takaritok, aztan ket mozgolepcsot, plusz egy normal dupla lepcsot. Ott a hajolassal van gond, 10 percen keresztul derekszogben vagyok, es mikor az uveget takaritom a korlat alatt, akkor is hajolva kell, aztan 2.5 orat irodat takaritok, aztan az utolso fel oraban csekkolom a wc-ket, de az mar nem olyan veszelyes. A vegyszer a legdurvabb resze a dolognak, de majd kitanulom, hogy kell kikerulni a belelegzest...ja, van nalam fertotlenito gel, azt kabe 5 percenkent hasznalom a wc takaritasa kozben:D mert kell.
Az emelgetest nem tudod valahogy kikerulni? Mondjuk lepcson cipekedest eleg nehez kikerulni...nincs mozgolepcso vagy lift?
Sziasztok!
Figyeli meg valaki ezt a kerdest? 🤔😏
En is 6 hetes varandos vagyok 2. Emeletre cipelem a 30-40 kilos agynemuket egyedul mert nincs lift es semmi.... tegnap jeleztem a fonokomnek azt mondta nem kell cipelnem semmit se fel se le.... mondtam ok es a vegyszerekkel mi a helyzet? Szerintetek mit tegyek? Bogyogyhoz csak jovohet penteken tudok menni addig nincs idopontja. Van amikor a kisfonokom nincs is hogy segitsen ! Akkor megis ki fog segiteni? Egyenlore a diszkreciojat kertem szoval nem fog mast odakuldeni . 12. Hetig nemszeretnem vilagga kurtolni foleg mig orvos sem lat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!