Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldal miért ellenzi a...

A jobboldal miért ellenzi a marihuána legalizálását?

Figyelt kérdés
Én is jobboldali beállítottságú vagyok, viszont nem látom be miért ne lehetne legalizálni a marihuánát. Kevésbé károsabb mint az alkohol és kevésbé addiktív.

2020. febr. 12. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
21%

#66-os Mert te eldöntötted hogy vége a vitának? Köszönjük. Látod hiába fejtem ki világosan a dolgokat, csakazértis ugyanazt hajtogatod, mint akinek tényleg nincs agya, hogy fölfogja amiket írok. Na ez a te csoportod és még értelmes embernek nevezitek magatokat....

“Nincs rá semmi ok” én és mások 6 oldalon keresztül soroltuk az okokat

“A drog nem legális” de legális, mivelhogy az alkohol és a dohány is drog

“Nem is lesz az” de az lesz, csupán idő kérdése, ha tetszik neked ha nem, hiszen egymást érik jelenleg a legalizációk a világban, Magyarország sem lesz kivétel, a fiatalok többsége már támogatja, úgyhogy akkor majd az ilyen ostoba sz*r emberek hisztizhetnek, amilyen te vagy

2020. febr. 13. 12:59
 72/76 anonim ***** válasza:
21%
Meglepődnél, hány tőled normálisabb, dolgos ismerősöd van, aki füvezik. Csak nem tudod róluk, mert az ilyen előítéletes emberek miatt nem reklámozzák. Erre nem is gondoltál a begyepesedett agyaddal, mi?
2020. febr. 13. 13:13
 73/76 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg mindig ennyire égetned kell magadat? Pontosan ezzel a stílusoddal adtál arra bizonyítékot miért nem szabad hogy a drog legális legyen. A te agyadat már kezdi lenullázni, már csak az alpári bunkó tahóság marad meg belőle.

És hiába hisztizel - mert bizony azt csinálod, hisztizel - az nem ok hogy te szeretnéd hogy legális legyen mert akkor könnyebben hozzájuthatnál.

Próbálsz te okokat összekaparni, de egyik sem ok, csak valamiféle mondvacsinált szöveg amiért szerinted legalizálni kellene.

Az alkohol legális, megpróbálták és nem tudták betiltani. EZ egy ok arra, hogy az alkohol maradjon legális. Az nem lenne ok, hogy kevésbé vagy jobban árt mint a drogok, ha nem lenne legális akkor éppen úgy nem kellene engedélyezni mint a drogokat.

De igazán megpróbálhatnál legalább látszólag értelmesen viselkedni - bár kétlem hogy sikerülne.

2020. febr. 13. 15:49
 74/76 anonim ***** válasza:
79%

Aki a marihuanát védi, az válaszolna arra, hogy miért használja egyáltalán ? Minek kell neked fű ? Semmyilyen kultúrális vonatkozása sincsen. Mi ünnepekkor iszunk. Kevés vörös bort iszunk, mert a reservatol révén védelmet nyújt a daganatok, cukorbetegség, elhízás, rák ellen. Te miért füvezel ? Aztért hogy bódulj. Ha szerinted az alkohol erősebb a fűnél, miért nem iszol azt ? Kevés alkohollal elkerülheted a fű mellékhatásait, mint skizofrénia, meddőség, rák, tudőbajok, szívbetegségek stb stb...

Senkinek sincsen szüksége fűre.

2020. febr. 13. 16:19
 75/76 anonim ***** válasza:
12%

1. Miért írod azt, hogy “a drog”, ahelyett hogy “a marihuána”?

2. Ezt rögtön meg is válaszolom, azért mert direkt provokálsz, elküldöl kanadába, aztán csodálkozol hogy kiakadok

3. Képzeld nem vagyok fogyasztó, de ez milyen már, hogy a májunkat úgy ihatjuk el ahogy akarjuk, de a fűért börtönnel fenyegetnek? Ha már az alkoholt nem lehet betiltani, akkor nincs jobb megoldás mint legalizálni a marist és ha az egymillió magyar alkoholista átállna a fűre, egy normálisabb országban élnénk. Beszerezni pedig amúgy ugyanolyan könnyű mintha legális lenne, ha darkwebről veszed akkor minőséget is kapsz, szóval megintcsak ostobaságot írtál. Azt szeretnénk, hogy ha az alkoholizálás elfogadott, akkor a marihuána-fogyasztás is legyen az, mert ez így durván kettős mérce.

Ha az előző kommentemben még nem adtam meg a mattot, akkor mostmár igen, igyál egy felest xanaxszal és nyugodj le.

2020. febr. 13. 16:30
 76/76 anonim ***** válasza:
12%
Ahogyan az alkoholnál sem az alkoholistákból indulunk ki, hanem a mértékletes, felelősségteljes fogyasztókból, úgy a fűnél sem azokból kéne kiindulni akik szétszívják az agyukat, főleg hogy marihuánából sokkal könnyebb mértéket tartani mint alkoholból, mivel jóval kevésbé okoz függőséget. De tudom, ezek nem érvek, “a köcsög drogos, költözzél kanadába” az az érv.
2020. febr. 13. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!