Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldal miért ellenzi a...

A jobboldal miért ellenzi a marihuána legalizálását?

Figyelt kérdés
Én is jobboldali beállítottságú vagyok, viszont nem látom be miért ne lehetne legalizálni a marihuánát. Kevésbé károsabb mint az alkohol és kevésbé addiktív.

2020. febr. 12. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
72%
Milyen érdekes, hogy PONT az afgánokat említed. Akik a mák-ópium termelésből élnek.
2020. febr. 12. 19:37
 52/76 anonim ***** válasza:
13%

Érdekes, hogy drog esetén a jobboldaliakat sem érdekli a kettős mérce.

Vagy mindkettő legális, vagy egyik sem. Szerintem legyen mindkettő legális, mivel engem a szabadságom jobban érdekel, minthogy alávessem magam a kormány nevelő szándékának.

Egyébként Hollandiában de facto legális a fű, mégse látom az elbutulást. Pont, hogy okosabbak és gazdaságilag is jobban teljesítenek mint mi, ami a migrációnak köszönhetően persze hamarosan változni fog..

2020. febr. 12. 20:30
 53/76 anonim ***** válasza:
19%

Utolsó.

Ez kb olyan mintha azt írnád hogy a magyarok alkohol gyártásból élnek.

Tények:

Magyarország az 1ik legalkoholistább ország az eu-ban.

Majdnem a legalacsonyabb a minimálbér térségben.

A forint a több száz ország közül is világszinten a 3. legértéktelenebb.

Magyarország semmi se állít elő, nincs magyar termék, márka, mindent csak exportálunk.

Minden létező dolgot a nyugatról másolunk.

Nézed az amcsi filmeket meg a sorozatokat stb. Most is külföldi fejlesztésű weblapot olvasol csak nem tudsz róla.

Először csinálni kéne valamit utána köpködni a nyugatot.

2020. febr. 12. 20:31
 54/76 anonim ***** válasza:
33%

54

Annyira áll minden leírt állításod, mint amiben azt írod, hogy " mindent külföldről EXportálunk".

2020. febr. 12. 20:55
 55/76 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén szólva, mint kívülálló visszaolvasónak az szűrődik le, hogy a marihuána legalizálása melletti "érvek" egyre gyengébb lábakon kezdenek állni.
2020. febr. 12. 21:06
 56/76 anonim ***** válasza:
15%

Itt csak annyi a probléma hogy a kutyát se érdekli a magyarok véleménye.

Orbánt lassan már kieugdossák ez eu-ból, mert egy korrupt ingyenélő kis patkány.

2020. febr. 12. 21:16
 57/76 anonim ***** válasza:
32%
Mármint gondolom azt akartad írni, hogy a legalizálást ellenzők egyre gyengébb lábakon állnak, igaz? Tekintve hogy ők azok, akiktől egyetlen normális érvet sem olvastam 6 oldalon keresztül, mégis szentül hiszik, hogy a marihuána-fogyasztás büntetendő (megjegyzem, ehhez hasonló boszorkányüldözés folyt a náci Németországban a zsidók ellen). Dehát mit is várunk olyan emberektől, akik nem csak képtelenek fölfogni, hogy az alkohol is drog, hanem ráadásul egy kalap alá vesznek egy füvest egy kokainistával. Valamelyik hozzászólót idézve “nem számít milyen drog”, vagyis nem számít hogy keménydrog ami éveken belül, akár még hamarabb is kinyír, vagypedig marihuána, amit egy életen át fogyaszthatsz anélkül hogy megölne. Hát ennyit róluk.
2020. febr. 12. 21:51
 58/76 anonim ***** válasza:
28%

Nagyszerű, már vártam.

Az 57-es bedobta az ADUÁSZt, a ZSIDÓKÁRTYát.

Ettől fogva nincs mitől beszélni. Ezt csinálják a "melegek" is, amikor elfogynak az ÉRVEK.

2020. febr. 12. 22:15
 59/76 anonim ***** válasza:
35%
Nekem az a kedvencem hogy az alkohol legalitása az szerintük nem érv. Akkor mégis mi?! Az hogy egy orvosi tények által igazoltan veszélyesebb drog legális, az végülis mért is lenne érv... Szerencsére az övéik, mint pl a “nem kell a drog”, azok jobbak.
2020. febr. 12. 22:20
 60/76 anonim ***** válasza:
25%
#58as Mert neked milyen érveid vannak amik nem fogytak el, te szerencsétlen gyűlölködő? A zsidós párhuzam vélhetően arra vonatkozott, hogy akkoriban is kellett egy bűnbak, mert a jobboldali kormányok szeretnek ebben utazni. Akkor a zsidók voltak, ma pedig a füvesek meg a melegek. Köszönöm hogy utóbbiakat eszembe juttattad.
2020. febr. 12. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!