Hogy nevezhetem következmények nélkül a cigányt, romát?
igen és a cigánybűnőzés nincs mert nem minden cigány bünöző:D
De akkor cigány zene sincs mert nem minden cigány zenész, sőt cigány önkormányzat sincs, mert nem minden önkormányzat cigány:D:D:D
Mármint úgyértem, hogy
"Ha rám azt mondják nekem, hogy "Magyar vagy.", akkor igazat mond, nem sértődök meg, viszont ha azt mondja nekem valaki, hogy "You're Hungarian.", "Du är ungersk." vagy akármilyen nyelven, akkor sem."
nem vagyok cigány, de a magyarok is agresszívek
pl az utakon (némelyik elmebeteg, amelyik fejreál sosem tudom sajnálni max a vétlen áldozatot)
A magyarok is lopnak, kormányzati szinten nem is keveset.
Én értem, hogy mit szeretnél mondani itt angolul meg németül de az ő nyelvükön te nem Magyar vagy hanem Hungarian, meg Hongrois, meg Ungarn...
Ez kb olyan, hogy ők Germánok és nem Németek.
No de ha a rózsaszínpitypangokról beszélünk, igen valójában egy tömegszakma (tolvaj) nem használhatod a cigány-bűnöző szót mert nekik a tolvajlás a becsületes foglakozásuk.
Nagyságos uramnak. (ha tényleg nem akarsz következményt)
Amúgy Az OCÖ is Országos CIGÁNY Önkormányzat, tehát ha a saját szervezetükben így hívják magukat, nem tudom mi a baj vele.
Arról meg, hogy szitokszóvá vált, jelentős részben ők tehetnek.
A küszöbmajom megnevezést a négerekre használják.
Amúgy mindegy, hogy nevezed őket, valamiért úgyis beléd kötnek, ha olyan kedvük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!